Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 00:19

Maaş müşterisi olduğum Halkbank mobil bankacılık uygulamasından 13.08.2024 tarihinde 3 taksit ile 20.000 TL Taksitli Nakit Avans işlemim oldu. 2 gün sonra 15.08.2024 tarihinde bu işlemi kapatmak istedim. Kapatmak istediğim rakam 21.606 TL oldu. 2 günlük için uygulanan faizin 1.606 TL olduğunu fark ettim, müşteri hizmetleriyle irtibata geçtim. Faizin 2 günlük değil de 30 günlük bir faiz uygulandığı söylenildi ve bu faize itiraz ettim. İtiraz sürecim 1-2 gün sürdü ama olumlu değerlendirildi. Bu durumu fark etmeseydim maaş müşterisi olduğum Halkbank beni dolandıracaktı. Taksitli Nakit Avans çekme işlemini birçok kez kullandım, çektikten bir süre sonra erken ödediğim taksitlerim oldu. Uygulanan faizleri dikkat etmeden ödemesini erken yaptım. Bugüne kadar yaptığım bütün Taksitli Nakit Avanslarımın incelenmesini, uygulanan faizlerin kontrol edilmesini istiyorum. Farkına varıp yapmış olduğum itirazın olumlu olduğunu gelen SMS ile anlayıp, tarihini hatırlamadığım ödemesini erken yaptığım diğer taksitli nakit avanslarında da uygulanan faizlerin usulsüz olduğunu düşünüyorum.

25 Eylül 2024 09:07

Açık Hesap limit indirimi talebinde bulundum yaklaşık 1 haftadır herhangi bir indirim işlemi yapılmamış. Yapmış olduğum talep hızlı bir şekilde çözülsün. Yapılacak olan faizleri dikkatli bir şekilde hesaplanıp o şekilde faiz uygulansın çünkü daha önceden de sizlerin yani Halkbank'nın bir çok kez bana uygulağı usulsüz faizler oldu yapmış olduğunuz faizlerin bir çoğuna inanmıyorum artık. Tecrübeli personellerinizin uygulanacak olan faizleri dikkatli hesaplamalarını istiyorum.

19 Ağustos 2024 09:00 (Şikayetten 2 gün sonra)

19 Ağustos 2024 09:30

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Kapatılan Avans Hesaba 22 Günde Yüksek Faiz Yansıtıldı Bilgilendirme Yapılmadı

kredi-karti-ekstre-hatalari-ve-yanlis-faiz-uygulamasi-1.pdf
Seda sonuçtan memnun

Seda
29 Mart 2024 09:10
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
18 Eylül 2023 13:30
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

3 Günlük Açık Hesapta 6 Günlük Faiz Ve Haksız Kesinti Şoku

Hasan