Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Maaşıma Ve Ek Ders Ücretine El Koydu

Halkbank Maaşıma Ve Ek Ders Ücretine El Koydu
31 Mayıs 2024 16:48

Aynısı benim başıma geldi bugün Halkbank kredi kartı borcum için internet bankacılığına erişimi kapattı. Ben devlet memuruyum bu hem kredi kartı hem maaş kartı, yani banka bir nevi maaşıma ve ek ders ücretine el koymuş oldu. Bir memur olarak herhangi bir sebepten dolayı maaş ve gelirlerimize icra gelse bile bunların üçte birinden fazlasına el konulamıyor ki Halkbank tüm gelirlerime el koymuş oldu bu hukuksuzdur. ATM'den ödeme yapacaktım ancak karta el koydu. Şubeye gittiğimde kredi kartının borcunun tamamını ödediğimde maaş kartımın açılabileceği söylendi. Her ay maaş, ekders ve diğer gelirlerimin yattığı bankanızın bu durumu çözmesini bekliyorum.

31 Mayıs 2024 17:30 (Şikayetten 42 dakika sonra)

31 Mayıs 2024 18:09

Sayın Halkbank o telefon numaralarını aradığımda ve şubeye gittiğimde aldığım cevaplar neticesinde mecburen buraya yazmak zorunda kaldım, şu an saat belli, yarın hafta sonu mağduriyetim devam ediyor. Yalnız bu hukuksuz uygulamanız hiçbir bankada yok, kredi kartı borcundan dolayı bir devlet memurunun maaş kartını ve mobil uygulamasının kullanımını engelliyorsunuz. Maaş kartı ve kredi kartını ikisi bir arada siz gönderiyorsunuz ikisi bir arada kart istemiyorum dediğim halde.

31 Mayıs 2024 19:00
halkbank-maasima-ve-ek-ders-ucretine-el-koydu-1.jpg

Hala çözülmedi

03 Haziran 2024 13:34

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

03 Haziran 2024 18:56

Sayın Halkbank kredi kart borcumu yapılandırdığım halde neden hala mobil bankacılık veya internet bankacılığını kullanamıyorum maaş kartımı zaten aldınız, banka yetkilisi bugün borcun tamamı ödeninceye kadar maaşım dahil tüm işlemleri en yakın şubeye giderek halledebileceğimi söyledi, yani maaşımı bile gidip eski usûl imza karşılığı çekecekmişim dedemlerin maaş zamanındaki gibi yani, maaşım hafta sonu yatarsa ne olacak bankayı mı açacaksınız, yokluklamı terbiye etmeye çalışıyorsunuz, kredi kartım var ödenmemiş olabilir kes maaştan veya ekdersten diğer bankalar öyle yapıyor sizin haberiniz olmayabilir ama haberimizin olmamasının ceremesini ben niye çekiyorum duyanda yüz iki yüz bin sanır borcu otuz bin lira epi topu, bir devlet memurunun ekdersine maaşına mı kaldı koskoca Halkbank acaba

10 Haziran 2024 09:24

Halkbank hala sorunu çözmediniz ayın 15 hafta sonuna denk geliyor sonrada bayram tatili var, maaş kartı da göndermediniz, mobil bankacılık uygulamamın açılmasını talep ediyorum.

Ahmet

Ek derse olduğu gibi el koydu öyle mi. Maaşa dokundular mi kesinti falan

Ahmet

Sorun çözüldü mü hocam aynı sorunla bende karşılaştım bugün. Beni neler bekliyor merak ediyorum.

Necmi

İyi akşamlar hocam banka üç ay ek dersi kesti borcumu aldı, bu arada kart yok internet bankacılığı yok Halkbank diyalog yok her iş için bankaya gidiyorsun, sınav görevi falan alıyorsan başka banka IBAN'ı yap çekmesi kolay olur.

07 Temmuz 2024 10:23
Halkbank Mobil Bankacılık Engellendi

Furkan
09 Ocak 2025 11:29
Derya sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 15:56

Halkbank Kategorileri