Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Maaş Müşterisini Mağdur Ediyor.

22 Ağustos 2024 23:25

Halkbank Jandarma Genel Komutanlığı ile yapmış olduğu promosyon anlaşmasına göre verilen Paraf puan sözde kredi kartıma yatırılmış. Kredi kartım pasif durumda müşteri temsilcisini arayıp bilgi. Aldığımda ise kredi notum düşükmüş. Benim toplasan 2 bankaya 10 bin tl borcum yok neye göre düşük acaba Akbank'tan kredi kartı aldım düşük demenize rağmen. Halkbank'ın maaş müşterisi olmamıza ve maaşımızı 4 yıl boyunca oradan alacak olmamıza bildiği halde maas müşterisine kredi kartı vermiyor. Yatırılan Paraf puanı hesap kartıma yatırılmasını veyahut kredi kartımın aktif edilmesini istiyorum

23 Ağustos 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

23 Ağustos 2024 09:23

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

26 Ağustos 2024 12:37

Hala inceleme devam ediyor diye mesaj geliyor

Halkbank'ın Kredi Kartı Ve Paraf Puan Sorunu

01 Mart 2025 11:23

01 Haziran 2024 12:27

28 Kasım 2023 15:55
Naim sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:04
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
09 Ocak 2024 12:20