Esat sonuçtan memnun

Halkbank Fazla Pos Kesintisi

16 Ağustos 2024 15:13

Çanakkale Ayvacık Halkbank'nın pos cihazını ve hesabını kullanıyorum. Son zamanlardaki yüksek kesintiler şüphelendiriyordu. 2755 TL gün sonu karşılığı olarak 2260 TL gibi bir para yatırdılar ve 495 TL kesintinin bilgisini almak için asla ulaşamıyorum. Meşgule atıyor Ayvacık şubesi. 1 kere ulaşabildim ve pos destek hattını arayın dediler. Aradım ama Ayvacık Halkbank şubesinin bilgi vermesi gerektiğini söylediler. Ne telefona cevap veriyorlar. Ne bilgi veriyorlar. Neredeyse %20 gibi bir kesinti yapılmış ve neden diye soru sorabileceğim herhangi bir muhatap yok. Bütün fiş ve ekstreleri kontrol edip gerekiyorsa mahkemeye gideceğim.

Esat
Esat
16 Ağustos 2024 15:37

Şikayet yazıldıktan ve üst üste aramalarımdan sonra hesaba sonradan 400 TL eksik olan kısım yatırılmış. Kimse hiç bilgi vermedi ama ısrarla aradım meşgule attılar ve şimdi eksik kısmın yatmış olması çok enteresan bir durum. Belkide farkına varamadığım ne eksiklikler oldu belli değil. Ben bu olaydan ciddi şekilde işkillendim. Bütün fiş geçmişim ve ekstrelerim ile araştırıp mahkemeye gideceğim.

16 Ağustos 2024 15:52 (Şikayetten 38 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 10:33

Hatice
18 Nisan 2025 18:52
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 14:23

Nurhayat
22 Aralık 2023 19:51
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank'tan Haksız Faiz Uygulaması

27 Ocak 2025 10:14
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 20:52

Halkbank Kategorileri