Pasa sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Esnaf Kefalet Mağduriyeti Düşene Bir Darbe Daha

13 Şubat 2024 15:00

260 bin TL esnaf kefalet kredisi çektim ve 340 bin TL olarak geri ödeme yapılacaktı. İki taksit ödedikten sonra üçüncü taksiti ödemek için gittiğimde, ödemem gereken 38.500 TL olan taksitimin 81.000 TL'ye çıktığını gördüm. Maalesef ülkenin kriz döneminden biz de etkilendik ve dükkanımızı kapatmak zorunda kaldık. 'Toplu bir şekilde kapatalım' düşüncesiyle kalan borcumuzun ne kadar olduğunu öğrenmek istedik. Ancak, ilk iki taksitin ödenmediği ve faize sayıldığı, dolayısıyla çektiğimiz 260.000 TL'yi geri ödememiz gerektiği söylendi. Mobil bankacılık üzerinden yaptığım kontrolde, iki taksitte toplam 52.000 TL ana para borcunun ödendiği görünmesine rağmen, bu ödemelerin kabul edilmediği ve faize sayıldığı belirtildi. Krizden dolayı zor durumda olan ve borçlarını başka işlerde çalışarak ödemeye çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun. Çünkü devletin yardımcı olmak istemediği anlaşılıyor.

13 Şubat 2024 15:05 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Pasa
13 Şubat 2024 15:23

Ödeme tablosu

13 Şubat 2024 15:41

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

17 Şubat 2024 20:31
Halkbank Esnaf Kefalet Mağduruz

Esnaf Kredisi Borcumda Haksız Faiz Ve Mağduriyet

09 Mayıs 04:46
Esma sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2023 12:18
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 22:56
Halkbank Haksiz Faiz Uygulaması