Simge sonuçtan hiç memnun değil

Hadi - TOMBANK Hesap İncelemesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Hadi - TOMBANK Hesap İncelemesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
09 Eylül 2024 19:45

Tombank Hadi uygulamasına giriş yapamıyorum. Bir bilgilendirme dahi yapmadan hesabımı inceleme altına alıp içerisinde şahsıma ait olan paraya dahi el konulmuştur. Birçok yere ödeme yapamadım. Bu konuda oldukça mağdurum. Defalarca kez müşteri hizmetlerine bağlanmama rağmen bana en kısa süre içinde dönüş yapılacaktır deniliyor ama hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor. Kredi kartı ödemesini dahi yapamadım. Bunun sonucunda başlatılan yasal işlemden ben mi sorumluyum Tombank mı?! Yaklaşık 20 gündür hesabım inceleme altında deniliyor. İnsanları mağdur etmekten başka bir işe yaradığı yok.

11 Eylül 2024 16:11

Tombank hesap incelemesi yüzünden mağduriyet yaşıyorum. Benim bilgim olmadan hesabımı inceleme altına aldınız. Parama el koydunuz kredilerim patladı, kiramı ödeyemedim. Bunun hesabını kim verecek hangi devirde yaşıyoruz hangi banka bu şekilde işliyor. 20 gündür geri dönüş yapılacak deniliyor hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor! İnsanları zor durumda bırakmaktan başka bir şey yok. Kurumsal dolandırıcı mısınız kardeşim siz!

1726060257962.img-3807.jpg
11 Eylül 2024 16:10

10 Eylül 2024 13:37

Bu banka, güvenlik gerekçesiyle benim hesabıma el koydu. Sürekli geri dönüş yapılacaktır diye bizi oyalıyorlar. Geri dönüş olduğu da yok. Kredilerim, kartlarım patladı, ev kiramı ödeyemedim. Bunların hesabını nasıl verecekler? Hiçbir açıklama yapmadan, hiçbir müşteri temsilcisinin birbirinden haberi yok. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim, yaşamadım. Bunun sorumlusu kim? Cevap alamıyoruz. Bildiğin paramıza el koydu banka. Bu nasıl bir iştir ben anlamıyorum bu iş böylemi yapılır

09 Eylül 2024 20:33

Benim şahsıma ait olan parayı bir bilgilendirme yapmadan nasıl bloke edebiliyorsunuz! Bana hemen geri dönüş yapılmadığı takdirde bütün a101lerin önüne gidip videolu bir şekilde bu derdimi anlatacağım bütün müşteri haklarımı kullanacağım. Hiçbir bankada bu sorunu yaşamadım hangi banka 20 gündür bir dönüş yapmadan paraya el koyar! Bu nasıl bir bankacılık sistemi ………

10 Eylül 2024 13:44

Utanmadan bir kere bile geri dönüş yapmadılar mağduriyetimiz giderilmiyor bu banka bizi perişan etti kasada paraları yok insanların parasını kullanıyorlar bence

10 Eylül 2024 13:45

20 günde bizim gibi yapa yapa sanırım kendilerine kasa yapıyorlar bu bankaya nasıl güvenelim bize bir açımlama dahi gapılmadı

10 Eylül 2024 14:21

Birbirinden haberi olmayan müşteri temsilcileriniz birisi fakrlo söylüyor diğeri onu yalanlıyor amacınız ne?

10 Eylül 2024 17:37

Bir temsilci bugün arabırsınız diyor biri size ksm söyledi diyor artık hadi ismini dıyunca mşde bulantısı gelmeye başladıno kadar tiksindirdi bu müşteri hizmetlerinin yalanları

13 Eylül 2024 17:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

14 Eylül 2024 03:27

1ay oldu!

Safiye sonuçtan hiç memnun değil

Tombank Hesabıma Para Yatırılmıyor Kredimi Ödeyemiyorum Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

09 Mayıs 2025 04:34
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Uygulamada Görünmeyen Borç Nedeniyle Mağduriyet Ve Sicil Sorunu

20 Ağustos 2025 10:32

Uygulamaya Erişim Sorunu Nedeniyle Borcum Artıyor, Faizlerin Silinmesini İstiyorum

02 Ekim 2025 17:52
uygulamaya-erisim-sorunu-nedeniyle-borcum-artiyor-faizlerin-silinmesini-istiyorum-1.jpg

30 Mayıs 2024 17:47
Hadi - Tombank Uygulamasında Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi