Cenk sonuçtan çok memnun

Hadi - Tombank A101'de Beklenmedik Dijital Banka Hesabı Açılması

04 Eylül 2024 22:16
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Anında reaksiyon, hızlı çözüm ile birlikte, şikayetimi önemsedikleri, duyarlı davrandıkları ve güven verdikleri için çok teşekkür ederim.”

Bugün akşam saatlerinde İzmir Karabağlar Yeşilyurt'ta bulunan A101'den alışveriş yaptım. Ödeme sırasında, A101'in hadi uygulamasını size indirelim mi dedi kasiyer bayan. Kabul ettim. Uygulamaya girmek için kimliğimi istedi. Size yardımcı olayım diyerek uygulamayı telefonuma indirdi. Ve işlemleri kendi yaptı. Ben defalarca bu banka ya da kredi kartı değil değil mi diye sordum kendisine.

Hayır dedi. İmza attırırken ise, bu tom bank A101 uygulamasında sanal bir banka diyerek beni ikna etti. Ben zannediyorum ki, M** uygulaması gibi bir uygulamaya üye olacağım. Fakat uygulamayı açtığımda gördüm ki bana basbayağı Enpara gibi dijital bir bankada hesap açılmış. Derhal iptali için hem hadi müşteri hizmetlerini, hem de A101 müşteri hizmetlerini telefonla aradım.

A101'e bunu hiç yakıştıramadım. Ben yeni bir banka hesabı istemiyorum. Ayrıca banka uygulamasını kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum. Bu resmen yanıltma. Gerekirse A101 ile tüm alışverişimi de keserim. Üzerime kayıtlı dijital banka hesabının ve tüm hadi uygulamasının kapatılmasını istiyorum. Ayrıca tüm kimlik bilgilerimin kayıtlardan silinmesini ve imha edilmesini istiyorum.

Bunun için onay veriyorum. Aksi halde, en kısa zamanda savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı ve A101'in hadi uygulamasının tamamen iptali için dava açacağımı bilmenizi isterim. Tarafıma en kısa zamanda olumlu ya da olumsuz cevap verilmesini istiyorum. Saygılarımla

Cenk
Cenk
05 Eylül 2024 21:06

06 Kasım 2024 16:50 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Hadi uygulaması hakkında soru ve taleplerine yanıt verebilmemiz için Müşteri Hattı’mızı arayabilirsin. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Nazan sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Kredi Kartı Açılışı Ve Zorla Borçlandırma Mağduriyeti

05 Mayıs 2025 13:05

Yanıltıcı Hadi Kartı Yerine Kredi Kartı Çıkartılması

20 Şubat 2025 16:41
Gülhan sonucu yetersiz buldu

Açık Bilgilendirme Olmadan Banka Hesabı Açılması Ve Hesap Kapatma Zorluğu Mağduriyeti

15 Mayıs 2025 19:31
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 15:34

Hadi - TOMBANK Kategorileri