Gratis Van Maraş Mağazası Çalışan Tavrı

Helin
04 Nisan 2024 22:43

Gratis çalışanının müşteriye uygun olmayan tutumu
Van Maraş mağazanızda, müşterilere ve insanlara karşı saygısız tavırlar sergileyen bir çalışanınızın davranışları nedeniyle Gratis'e bir daha adım atmama kararı aldım.

Bugün annemle birlikte Van Maraş mağazanızda alışveriş yaparken, kasaya geldiğimizde kartlı işlem yapılacağı belirtildi. Ancak sıramız geldiğinde, çalışanınızın 'kasa kapandı' diyerek dalga geçer bir tavırla ve yüksek sesle konuşması son derece rahatsız ediciydi. Durumu anlamaya çalıştığımızda, çalışanınızın saygısız tavrı devam etti ve ardından kasayı kapatarak temizlik yapmaya başladı. Sadece kısa bir süre sonra başka bir çalışan kasayı açarak işlemlere devam etti. Bu durum, çalışanınızın insanları hafife aldığını gösteriyor. Mağaza görevlisine yaşananları aktardığımda, kendisi de bu durum karşısında üzüntü ve mahcubiyet duydu. Türkiye'de tanınmış bir mağaza olan Gratis'te böyle bir personel görmekten dolayı hem şaşkınım hem de kızgınım. Bu deneyimden sonra Gratis mağazalarını tercih etmeme kararı aldım.

05 Nisan 2024 09:23 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

09 Mayıs 2024 00:19

Yasemin