Dilara
02 Aralık 2023 21:52

Beaulis markasından bir kapatıcı satın almıştım ve bir süre kullandıktan sonra memnun kalmadım. İkinci bir tane daha almıştım fakat kullanmayacağım için boşuna para vermiş oldum. Normalde cildime hiçbir ürün kullanmam ve cildim oldukça temizdir; ancak bu kapatıcıyı kullandıktan sonra gözlerimin altında ciddi bir değişiklik fark ettim. Bir gözümün altı normal görünürken, diğer gözümün altı kırışık bir hal aldı. Bu durum görsel olarak rahatsız ediciydi. Bir doktora danıştığım zaman gözümde egzama oluştuğunu öğrendim. Doktor, durumun düzeleceğine dair bir şey söylemedi ancak ısrarım üzerine bir krem verdi. Ne yazık ki verilen krem de sorunu çözmedi. Ürün cildime kalıcı hasar verdiğini düşünüyorum ve bu oldukça üzücü. Bu sorunu yaşayan sadece ben olmadığımı, başkalarının da benzer yan etkiler yaşadığını ve çok sayıda tedavi denemelerine rağmen sorunun devam ettiğini duydum. Ciltte kalıcı bir hasar oluşturduğu için gerekirse hukuki yollara başvurmayı bile düşünüyorum. Ürünün içeriği nedeniyle cildime zarar verdiğini ve komedon oluşumuna sebep olduğunu belirtmek istiyorum. Normal şartlarda cildimde komedon oluşmaz. Bu kapatıcının neden hala satışta olduğunu anlamakta zorlanıyorum.

03 Aralık 2023 10:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Beaulis Close It Kapatıcı Gözlerimde Ciddi Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu

Gratis Close İt Tahriş
Öykü sonuçtan memnun değil

Öykü
04 Nisan 2024 00:16

Göz Kalemi Ve Maskara Alerjisi: Sağlığımız Tehlikede!

Kübra
05 Nisan 2025 16:53