Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 03:34

Bir banka ile ilgili kafamda hep şu düşünceler vardı: Çeşitli harcamalarını takip et, bir bütçe belirle ve bu bütçeye uygun hareket et. Harcamalarını düzenli tut ve benzeri. Yıllar boyunca da kısmen bu şekilde devam ettim. Ancak daha sonra verimsiz ve yanıltıcı olaylarla karşılaşmaya başladım. Bunlardan biri de bugün canımı sıkan bir durum olan HGS ödemesiydi. Öncelikle bunun için bir minimum tutar belirlenmişti ve bu tutar 200 TL idi. Birkaç gün önce e-posta ya da normal SMS yoluyla minimum tutarın 400 TL olacağına dair bir bildirim aldım. Ancak neden? Ben bu hizmeti kullanmıyorum bile. İlk olarak HGS hesabımın bağlı olduğu kartın bağlantısını kestim ve ardından kartı online alışveriş ve diğer tüm online işlemlere kapattım. Bir süredir işsizim ve hesabımda zaten sınırlı miktarda para bulunuyor. Bugün HGS hesabımda 225 TL varken, hesabımdan 425 TL daha kesildi. Kullanmadığım bir hizmet için bu kesinti yapıldı. Bu durum kabul edilemez. Müşteri hizmetlerini üç kez aramam gerekti. Toplamda 40 dakikadan fazla süren görüşmeler sonucunda sorunum çözülmedi. Motorsiklet kullanıyorum ve HGS'ye ihtiyaç duymayan bir bölgede yaşıyorum. İki hafta önce kartımın internet alışverişine ve tüm sanal işlemlere kapalı olmasına rağmen hesabımdan yapılan 100 TL üzerindeki harcamanın iadesi de gerçekleşmedi. Ancak bu konuyu başka bir yazıda detaylarıyla anlatacağım. İşsizim ve hesabımda para yokken, bankanın garanti hesabımdaki parayı keyfi olarak HGS'ye aktarması ve iptal etme hakkımın olmaması kabul edilemez. Şimdi tüm param HGS tarafından alındı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Banka çalışanı bunu okursa, gerçekten tüm paramın alındığını görecektir. Stresten uyuyamıyorum. Yarın ne yiyeceğim? Avukat tutmak için maddi imkanım yok. Yapabileceğim tek şey buraya yazmak. Şu an gerçekten zor bir durumdayım. Şu anda 48 TL ile 10 gün geçinmek zorundayım. Teşekkürler.

15 Mayıs 2024 00:32
Halil sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 13:09
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Hesabım Sebepsiz Yere Kapatıldı, Mağduriyet Yaşıyorum

28 Nisan 2025 14:42

HGS Kartım Teslim Edilmedi Param İade Edilmiyor Mağduriyetim Artıyor

04 Ekim 2025 11:25
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Ortada Hiçbir Şey Yokken Kredi Kartı Limit Düşürme

16 Nisan 2024 13:08