Garanti BBVA'da Temassız Ödeme Özelliği Kapatılamıyor Ve Limit Ayarı Yok

08 Aralık 2024 21:40

Garanti BBVA kredi kartımı temassız ödeme özelliğini kapatmak için ; Garanti BBVA mobil, BonusFlaş ve internet şubesine girdim. Hiçbir yerde kredi kartını temassız ödemeye kapatma seçeneği yok. Bu seçenek olmadığı gibi temassız ödeme limit düşürme seçeneği de yok.
Banka çağrı merkezini aradım. Tüm kartların temassız özelliğinin açık olduğunu, bireysel ödemelerde kolaylık olması için temassız özelliği kapatılamıyormuş. Farklı bankalardan 3 adet daha kredi kartım var. Diğer bankalarda mobil bankacılıkların da temassız açıp kapatma özelliği var iken Garanti BBVA bu hizmeti sunmuyor.
Ben illa ödemelerimi temassız ödeme olarak yapmak zorunda mıyım? Ben şifre girerek yapmak istiyorum, olmuyormuş.
Ekonomik hayatın hızlılığı bahane ediliyor. Kart kaybolsa, çalınsa şifresiz onlarca işlem yapılsa sorumlusu kim? İşin kötü tarafı temassız ödeme kapatılamadığı gibi herhangi bir üst limit te durma özelliği de yok. Kısacası Temassız ödemeyle alakalı açma kapama limit vs. Hiçbir menü yok Garanti BBVA bankasında.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 16:41

Garanti Bankası Kartlarda Temassız Özelliği Kapatma Seçeneği Sunmuyor