Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Konut Kredisi Onay Süreci

17 Mayıs 2023 21:58

Garanti b b a bankasına 10.05.2023 tarihin de 500000 TL konut kredisine başvurdum faiz oranı 1.99 aynı gün ön onay verdiler Exper ücretini yatırdım 5250 TL 11.05.2023 tarihin de Exper eve baktı onay verdi ama krediyi bir türlü alamadım haliyle ev sahibi sıkıştırıyor. Banka memuru "bizim yapabileceğimiz bir şey yok BDDK kredileri durdurdu" diyor. İş bankasına gittim öyle bir durum söz konusu değil diyor. BDDK yı aradım onlarda yok diyor. Banka bilerek ve isteyerek beni bekletiyor 29 mayısta 3 küsur faiz oranıyla kredi vermek istiyor. Mağdurum

18 Mayıs 2023 13:14

10.05.2023 tarihinde Antalya/Muratpaşa-Soğuksu Garanti BBVA şubesinden 1.99 faiz oranıyla 500000TL konut kredisi başvuruda bulundum. Kredi işlemlerim banka çalışanı Seçil Paksoy tarafından yapıldı. Aynı gün içerisinde de banka tarafından aranarak kredinin ön onaydan geçtiğini Exper ücretinin 5250 TL yatırılması istendi. Ücreti yatırdım 11.05.2023 Perşembe günü Exper almak istediğim konuta gidip evin bedelini ve raporları bankaya bildirdi ancak banka haksız ve hukuksuz bir şekilde hem kredimi kullandırmıyor hem de öğrendiğim kadarıyla kredi faiz oranlarını yükseltmektedir. Tüketici olarak ben üzerime düşeni her şeyi yaptım şu an hem satıcı hem de ben mağdur durumdayız. Bankayla ilk anlaştığımız koşullarda ivedi olarak kredimin kullandırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu aşamaya gelmiş kredi işlemlerinde bana kredi kullandırılmaması ve kredi şartlarının ağırlaştırılması yasal değildir. Acilen bu duruma son verilmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2023 22:22

Garanti BBVA bankasına 10.05.2023 tarihin de 500000TL konut kredisi başvurusun da bulundum faiz oranı 1.99 aynı gün ön onay çıktı ve Exper ücreti istendi 5250 TL Exper ücretini yatırdım. Exper 11.05.2023 tarihin de onayladı ve raporu bankaya sundu ancak banka BDDK kredileri durdurdu bahanesiyle kredimi vermiyor. BDDK yı aradım böyle bir durum olmadığını söyledi. Diğer bankalara sordum kesinlikle böyle bir durum olmadığını söyledi. Garanti Bankası bilerek ve isteyerek beni 29 mayısa kadar bekletip daha yüksek faiz oranıyla kredi vermek istiyor. Ev sahibi de haliyle sıkıştırıyor Garanti Bankası'nda şikayet edecek bir tek muhatap bile bulamıyorum. Mağdurum. 1.99 ken faiz oranı 3 küsur faiz oranıyla kredi vermeye çalışmak vicdansızlık değil mi? Yaptığım masraflar cabası. Moralim çok bozuk acil çözüm istiyorum.

17 Mayıs 2023 22:20

17 Mayıs 2023 22:14

17 Mayıs 2023 22:12

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 18:44

31 Mayıs 2023 01:39