Kusurlu Sandalyeler Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

14 Ekim 2024 20:58

Merhaba,

Daha önce #28126741 numaralı şikayet kaydında bahsetmiş olduğum sandalyeler için 24 Temmuz tarihinde değişim onayı geldi ve istediğiniz zaman mağazaya gelip ürün beğenebilirsiniz dendi. Daha sonra mağazaya gittiğimde sandalye fiyatlarının arttığını; aynı modelden seçersem fiyat farkı ödemeyeceğimizi farklı model seçersem de o günün fiyatından satış yapabileceklerini ifade ettiler. Mağaza görüşmesi sırasında öncelikle kusurlu sandalyelerin anlaşmalı oldukları lojistik firması tarafından evden alınmasını talep ettim. Bu sürede internet üzerinden farklı model sandalyelere bakıp dönüş yapacağımı bildirdim. Farklı model beğenmediğim için iade yapabiliyor muyum diye numaralı 0530*****67 03 numaralı telefona WhatsApp üzerinden yazdım. Cevap gelmeyince ve uzunca bir süre sandalyeleri evimden almaya herhangi bir ekip gelmeyince İdealtepe mağazayı aradım ve mağaza müdürü F**** Hanım bana ‘ sizin açık şikayet/ürün kaydınız bulunmuyor’ dedi. Ben de kusurlu sandalyelerin evimden alınmadığını ve bunun nasıl mümkün olduğunu söyledim. Ben ‘mail atayım’ dedi. Bu görüşmeden sonra 3 hafta boyunca İdealtepe mağazanın farklı çalışanlarıyla görüşüp; kendimi tanıtıp durumu en baştan defalarca anlattım ve son durumu sorguladım. Bu görüşmelerden en az ikisinde adım soyadım ve dönüş yapabilmek adına cep numaram alındı ve hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Ve en son 12.10.2024 tarihinde mağazayı aradığımda telefonda konuştuğum erkek çalışan mail atıldığını cevap beklendiğini iletti. Ardından yanında F**** Hanım’ın olduğunu söyledi ve aktardığı cümle şuydu ‘ Çağrı merkezi ile görüşmesi gerekiyor.’ Şimdi ben de şunu söylemek istiyorum : Bunu söylemek için 3 hafta geçmesi mi gerekiyordu? Mail atıldığı söylendi. Cevap geldiyse bilgilendirilmem gerekmiyor muydu? Benim defaten mağazanızı mı aramam gerekiyordu? Mağaza olarak açılan ve kapanan kayıtları nasıl takip ediyorsunuz? Lojistik firmasını siz yönlendirmiyor musunuz. Kusurlu ürünleri alması konusunda? Sürecin nasıl işletildiğine dair en ufak bir bilgi aktarımı olmadığı için bu soruları sorma hakkımın olduğunu düşünüyorum.

Sn. Enza Home Yetkilileri,
Bu kusurlu sandalyelerin en kısa sürede evimden alınmasını ve ürüne yönelik ücret iadesi talep ediyorum. Bu sandalyeleri almazsanız ben mağazanıza bırakacağım artık.

Lütfen mağazalarınıza müşteri dilinden anlayan ve her türlü süreçle ilgili müşteriyi bilgilendirebilecek personeller bulundurun.

Hayatımda yaşadığım en kötü müşteri deneyimim budur.

15 Ekim 2024 08:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

09 Mart 2024 21:56

08 Ağustos 2024 14:40
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Sandalyeler Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

06 Kasım 2024 18:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 15:21
enza-homedan-aldigim-kusurlu-sandalyenin-sorunlu-iade-sureci-1.pdf
Şulecan sonuçtan hiç memnun değil

Şulecan
29 Nisan 2024 21:37