26 Eylül 2024 11:441.809

Enza Home'a bir teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık iki yıl önce bütün ev eşyalarımızı markasına güvendiğimiz bu markadan aldık. Aldıktan kısa bir süre sonra Giorno koltuk takımları gıcırdamaya başladı, olabilir diyerek servis talep ettik, gelip tamir ettik diyerek gittiler. İki ay sonra yine ses yapmaya başladı, yine servis geldi. Böyle böyle iki yıl bizi oyaladılar, şimdi garanti süresi bitti ve koltuklarımız ses çıkarmaya devam ediyor. 8 defa servis gelmiş ama ses gitmemiştir. Biz hakkımızı Tüketici Mahkemesinde arayacağız.

19 Aralık 2024 19:14

Enzo Home giorno koltuk takımı 6 ay içinde gıcırdamaya başladı. Markasına güvendiğimiz Enza homden evlenirken koltuk takımı aldık maalesef birkaç ay sonra koltuk gıcırdamaya başladı. Gelip tamir ettik dediler ama bir ay sonra yine aynı sorun oldu. Tam 6 defa sorunu çözdük diyerek gittiler şimdi garantisi bitti ve elimde oturmadığım bir koltuk takımı kaldı teşekkürler Enza

Eki aç
1 Ekim 2024 08:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

2 Ekim 2024 13:02

Ücretli değerlendirme önerildi kabul etmedim sizde bu markadan alışveriş yaparken düğününün derim

Enza Home Giorno Koltuk Takımının Gıcırdaması

16 Mayıs 2024 11:451.400

Enza Home'den aldığım giorno koltuk takımının ilk aldığım aylarda ses çıkarmaya başladı servis çağırdık altını tamir edi...

Enza Home Giorno Koltuk Takımının Gıcırdaması

Enza Home Ve Sürekli Gıcırdayan Koltuklar

Elif
3 Ekim 2023 19:031.681

Gıcırdayan koltuğumuz 2 kere tamir edilip 3. Kez hala gıcırdamaya devam edince nihayet değiştirildi. Yeni gelen koltuk 1...

2 Yorum

Enza Home Koltuk Takımında Yaşanan Kalite Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Necmi
2 Şubat 2024 12:242.092

"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim"

Enza Home Salona Aldığımız Mobilyamızı Bir Buçuk Senedir Kullanamadık.

Emine
29 Eylül 2023 19:322.142

Enza mobilyadan almış olduğumuz giorno koltuk takımı ve yemek odasının problemi bitmek bilmedi. Asla salonu tamamlayıp k...

Enza Home Salona Aldığımız Mobilyamızı Bir Buçuk Senedir Kullanamadık.
1 Destek

Tümünü Gör
Enza Home Bahçe Takımı Çöp Oldu

Enza Home BahçeTakımı Çöp Oldu

Meruyert
Enza Home Pati Dostu Diye Bu Ürünü Bize Sattı. 2-3 Yılda Pert Oldu!

Enza Home PatiDostu Diye Bu Ürünü Bize Sattı. 2-3 Yılda Pert Oldu!

Recep
Enza Home Berta Koltuk Takımı Deforme Oldu!

Enza Home BertaKoltuk Takımı Deforme Oldu!

Furkan
Enza Home Koltuk Takımı Ayakları Ürüne Zarar Verdi!

Enza Home KoltukTakımı Ayakları Ürüne Zarar Verdi!

Ahmet
Enza Home Ürünün Arkasında Durmuyor