Melike sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Osmaniye Vpark: Peşin Ödeme Yapılan Siparişler Hala Teslim Edilmedi!

09 Temmuz 2024 15:25

Osmaniye Vpark Enza Home mağazasından 15.04.2024 tarihinde yatak odası takımı ve oturma odası takımı siparişi verdim. Ürünlerin bir ay içinde teslim edileceği, en geç bir buçuk ay süreceği söylendi ve sözü verildi. Bugün 09.07.2024 tarihinde ürünlerimin yarısı hâlâ teslim edilmedi. Sebebi de şu ki, 15 Nisan'da peşin ve nakit ödeme yaptığım bu Enza Home mağazası, ürünlerin siparişini genel merkeze 6 Mayıs tarihinde vermiş. Ürünlerimin elimde olmadığı gibi mağaza çalışanlarına defalarca aradığım halde ulaşamıyorum.

29 Temmuz 2024 17:50

Osmaniye Vpark yaşam merkezi Enza Home mağazasından 15 Nisan da siparişini verdiğim ürünlerin bazıları 45 gün içerisinde teslim edildi ve bu süreçte teslim edilmeyen ürünler 29 temmuzda teslim edilip kurulumu yapıldı. İlk teslimatta gelen ürünlerim arasında bulunan orta sehpanın parçasının eksik olduğu söylendi ve paketli haliyle bir sonraki teslimata geldikleri zaman kurulumunun yapılacağı söylendi. Mağaza çalışanlarından Tuğba hanım ve nazlı hanıma defalarca orta sehpanın parçasının eksik olduğunu ve bir sonraki teslimatta eksik olan parçalarında gönderilmesini rica ettim ve bu çalışanlar parçasının eksik olmadığını kurulum yapan arkadaşların kuracak zamanları olmadığı için kuramadıklarını sonraki teslimatta kurulumun yapılacağını söylediler. 29 Temmuz tarihinde yapılan teslimatta kurulumu yapan arkadaş sehpanın parçalarının eksik olduğunu söyledi ve sehpayı mağazada kendi imkanları ile yapılıp gönderileceğini söyledi. Yaklaşık 2 ay boyunca evimde paketiyle duran orta sehpam bugün geri gitti. Bu sehpa bana ne zaman gelecek ve bu mağazada yapılacak olan sehpa orijinal parçaları içerecek mi?

10 Temmuz 2024 08:01 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Melike
Melike
11 Temmuz 2024 12:15

Sorunum maalesef ki çözülmedi. Yaklaşık Üç ay önce sipariş verdiğim ürünlerin bir kısmı henüz üretim aşamasındaymış ve üretimi biten ürünlerim iki haftadır sevk bekliyormuş.

07 Nisan 2024 01:47
İmam sonucu yetersiz buldu

09 Mart 2024 14:25
Enza Home- Siparişin Faturada Belirtilen Tarihlerde Teslim Edilmemesi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 22:58

14 Mayıs 2024 15:17