Enpara Hiçbir Gerekçe Gösterilmeden Tüm Hesaplarım Kapatıldı

15 Nisan 2024 22:35

Üç bankanızın müşterisiyim. Ben, E*** B. QNB Finansbank vadesiz hesabım (hiç kullanmama rağmen), Enpara bireysel vadesiz hesabım (biraz sık kullanıyordum) ve ayrıca şirketim adına açılmış Enpara hesabım (çok sık kullanmıyordum), hiçbir gerekçe gösterilmeden politika sebebiyle kapatılmıştır. Bugüne kadar ticari hesabımda bile herhangi bir kar elde etmeden işlerimi kolaylaştırmak amacıyla Enpara'yı kullandım. Köklü bir esnafım, herkes bizi böyle bilir ve tanır. Burada şubeniz olmadığı için, lütfen duyarlı olun. İnsanlar bize emanet paralar bıraktılar ve ben de B* paraları işim gereği tutmak zorundaydım. İstediklerinde hesaplarına iade ediyordum. En azından hesabım kapatılmadan birkaç hafta önce uyarılabilirdim. Politikalara aykırı olduğunu bilmiyordum, bilsem asla böyle bir şey yapmazdım. Ricam, lütfen durumu düzeltin. Bundan sonra aynı işlemlerin tekrarlanmayacağını taahhüt ederim. Ayrıca kredi kartı ve diğer ürün ve hizmetlerinizi kullanmak istiyorum. Para transfer ekranım kısıtlı olabilir, ancak en azından diğer ürün ve hizmetleri kullanabilmemi sağlayın. Lütfen B* konuda yardımcı olun. 2013 yılından beri QNB Finansbank ve Enpara'nın müşterisiyim ve toplamda 15-20 kişiyi tavsiye ettim. Enpara'yı çok seviyorum ve başka hiçbir hesabım kapatılmadı. Tekrar sizinle çalışmayı çok isterim. Kolaylıklar diler, iyi çalışmalar temenni ederim.

15 Nisan 2024 22:13

3 bankanızda müşterinizim Ben Emre b. QNB Finansbank vadesiz hesabım (hiç kullanmama rağmen), Enpara bireysel vadesiz hesabım (biraz sık kullanıyordum) ayrıca şirketim Enpara hesabım (çok sık kullanmıyordum) hiçbirisi gerekçe görülmeden politika sebebiyle denilip kestirililip atılıp kapatılmıştır ben bugüne kadar ticari hesabımda bile herhangi bir kâr etmeden işlerimi kolaylaştırmak için Enpara kullandım. Köklü bir esnafım herkes bizi öyle bildi herkes bizi öyle tanıdı burada şubeniz yok lütfen duyarlı olun ve bize emanet paralar bıraktılar bunları işim gereği tutmam gerekiyordu sizde tutuyordum istediklerinde hesaplarına gönderiyordum emanetlerinin iadesi olarak ya da da en azından kapatılmadan birkaç hafta önce uyarılma yapılabilirdi hesabınız kapatılabilir işlemlere devam etmeyin diye politikalara aykırı olduğunu asla bilmiyordum bilsem asla yapmazdım ve ricam lütfen tekrar düzeltin bu saatten sonra aynı işlemlerin tekrarlanmayacağını beyan etmekle beraber en azından kredi kartı, diğer ürün ve hizmetlerinizi kullanmak istediğimi bildirmek3 bankanızda müşterinizim Ben Emre b. QNB Finansbank vadesiz hesabım (hiç kullanmama rağmen), Enpara bireysel vadesiz hesabım (biraz sık kullanıyordum) ayrıca şirketim Enpara hesabım (çok sık kullanmıyordum) hiçbirisi gerekçe görülmeden politika sebebiyle denilip kestirililip atılıp kapatılmıştır ben bugüne kadar ticari hesabımda bile herhangi bir kâr etmeden işlerimi kolaylaştırmak için Enpara kullandım. Köklü bir esnafım herkes bizi öyle bildi herkes bizi öyle tanıdı burada şubeniz yok lütfen duyarlı olun ve bize emanet paralar bıraktılar bunları işim gereği tutmam gerekiyordu sizde tutuyordum istediklerinde hesaplarına gönderiyordum emanetlerinin iadesi olarak ya da da en azından kapatılmadan birkaç hafta önce uyarılma yapılabilirdi hesabınız kapatılabilir işlemlere devam etmeyin diye politikalara aykırı olduğunu asla bilmiyordum bilsem asla yapmazdım ve ricam lütfen tekrar düzeltin bu saatten sonra aynı işlemlerin tekrarlanmayacağını beyan etmekle beraber en azından kredi kartı, diğer ürün ve hizmetlerinizi kullanmak istediğimi bildirmek isterim para transfer ekranım kısıtlı olabilir fakat en azından diğer ürün hizmetleri kullanabilmem gerçekleştirsin lütfen 2013 yılından beri QNB finans ayrıca enparanızın müşterisiyim ve toplamda 15-20 kişi tavsiyemle geldi Enpara‘yı çok seviyorum başka hiçbir hesabım kapatılmadı. Tekrar sizinle çalışmak istediğimi bildirmek ister kolay gelmesini temenni eder iyi çalışmalar dilerim

16 Nisan 2024 07:38 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

16 Nisan 2024 11:58

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 16/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

Furkan
11 Eylül 2024 14:27
QNB Finansbank Enpara Kredi Kartı Problemleri!

Atahan
09 Ocak 2025 18:48