Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Aydoğan
27 Eylül 2024 16:00

30.03.2024 tarihinde Kocaeli Media Markt tan hiç aklımda yokken çalışanın övüp alın pişman olmazsın dediği bulaşık makinesinde ana kart yanması sebebi ile servis ve müşteri hizmetleri ile muhatap olduktan sonra pişmanlığın en büyüğünü yaşadık. 15yıldır kullandığım makinemin hiç arıza vermeden beni memnun ettiği bu ortamda yine aynı marka ile devam edecekken Media Markt çalışanının yapmış olduğu satış stratejisine aldanıp daha ilk yılında büyük arıza çıkaran bir makineye sahip oldum. Pek inanmam ama hadi elektronik şans işidir derler kabul, yahu dakika 1 gol 1 makinem 39 gündür arızalı ve muhatap bulamıyorum. Bugün yarın diyerek tam 39gündür eşime elde bulaşık yıkatıp duruyorlar. Hadi bakalım dünyanın en büyük beyaz eşyası markası Electrolux bunu Avrupa'da bir ülkeye yap bakalım ne olacak görelim. Bu resmen bizleri 2. Sınıf ülke olarak görmelerinden kaynaklanıyor. Tüketiciyi bu kadar mağdur eden bir firma ile bugüne kadar hiç denk gelmemiştim sayenizde rezil olarak bu durumu da yaşadık. Yedek parçan yoksa satma kardeşim makine, 39 gündür tedarik edilemeyen parça mı olur. At sırtında gelmiyor nihayetinde bu parçalar ki at sırtında gelse yine bu kadar sürmez kardeşim. Bu resmen bekleyin ben canım isterse gönderirim canım istemezse göndermem. Paramı aldıktan sonra çokta umurumda değil anlayışıdır. Servis ile muhatap oluyorum benim yapacağım bir şey yok bilmiyorum ne zaman gelir parça diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda bilmiyoruz diyor. Yahu teknolojinin bu kadar ileri gittiği dönemde tek tuşla uzaya insan gönderen insanoğlu tedarik zincirini henüz keşfedemedi mi. Bilgisayar ortamında talep açılır karşı tarafta parça şu an şurada sonra burda vs gibi 2 satır bir şey der. Der ama bu dediğim bizim gibi ülkelerde geçerli değil sanırım. Falcı ile medyum ile çözmemiz gerekiyor sanırım. Onlar hiç değilse 3 vakte kadar haber veriyorlarmış. Bunlar gibi 3 maymunu oynayıp görmedim duymadım bilmiyorum demiyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapıp bu makineden kurtulmak istiyorum. Yenisi ile bile değiştirmek isterlerse yine istemiyorum. Bu kadar kötü bir marka ile yıllarımı heba etmek yerine başkaca bir marka ile çalışıp en kötü muhatap bulurum o bile bunlardan daha iyidir araştırmadan yaptığım bu alışveriş nedeniyle pişmanım sizde pişman olmak istemiyorsanız bu tür markalardan uzak duru herkese mağdur olmayacağı alışverişler dilerim

27 Eylül 2024 17:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Zennur sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Ürün Ve Servis Deneyimi Hakkında Ciddi Sorunlar

18 Eylül 2024 14:02
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
27 Mart 2024 23:00

26 Ekim 2023 15:12
Electrolux Bulaşık Makinesi Gitti Gelmedi
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Bulaşık Makinesi İle Yaşadığım Sorunlar

10 Ağustos 2024 16:30
Electrolux Bulaşık Makinesi İle Yaşadığım Sorunlar
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 11:13

Electrolux Kategorileri