Aykut sonuçtan hiç memnun değil

ECA Yetkili Servisinin Yetkisiz Tavırları Hakkında

21 Kasım 2023 20:26

Yeni aldığımız ECA marka kombi, daha ilk kullanımdan itibaren alt kısımda bulunan vanadan su damlatmaya başladı. Garanti kapsamındaki ürün için ECA müşteri hizmetlerine defalarca ulaşmaya çalıştık ancak başarılı olamadık. Evimizin hemen yakınında bulunan Tütünçiftlik/Körfez'deki yetkili servise başvurduk. Bir sokak arkasında bulunan evimiz için bir gün sonrasına randevu aldık. Annem (68 yaşında) evdeyken servisten gelen personel, dalga geçer gibi 'Şimdiki kombiler böyle damlatıyor, siz buna bir hortum takıp duvarı delerek dışarıya verin' demiş. Bu lakayıt tavır sanırım yaşlı bir kadın olduğu için sergilenmiştir. Ben konuyla bizzat ilgileneceğim; ancak bu ECA servisinin sergilediği tutumu buradan yayınlamanızı rica ediyorum.

21 Kasım 2023 20:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Aykut K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

23 Kasım 2023 22:07

İki gün geçti halen daha gelen giden yok

28 Kasım 2023 17:57

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Servisinde Sorumsuzluk

05 Eylül 2025 20:22
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
06 Kasım 2023 20:35
"Müşteri hizmetleri aradı ve sorunumu çözdü. Sorunun çözümünde gayret gösteren Arda Bey'e ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkür ederim"
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
07 Eylül 2023 09:46