ECA Termostat Derece Düşürmüyor

ECA Termostat Derece Düşürmüyor
06 Aralık 2023 15:37

ECA termostat ın derece ayar düğmesi çalışmıyor çalıştırmıyor demem derece düşürmek işe yaramıyor. Azaltmıyor her çevirmede sürekli arttırıyor. Pil değişim falan yaptım bir iki defa doğruyu çevirdi bir daha yok. Saatlerce uğraşarak azaltabiliyorum şaka gibi

06 Aralık 2023 15:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ayça B. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

07 Aralık 2023 11:34

Dönüş sağladılar sağ olsunlar. Servis garanti kapsamındakileri değiştiriyormuş ancak kullanıcı hatası gördüklerinden para talep ediyorlarmış hem servis ücreti hem de yol ücreti. Bu ikilemde kalarak servis talep edemem. Bunu çözüm olarak da göremem. İki ayda durduğu yerde bozulan üründen bahsediyoruz.

12 Aralık 2023 15:59

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Hakan
12 Aralık 2023 17:40
Eyüp sonuçtan çok memnun

ECA Oda Termostatı Ayar Düğmesi Bozuldu.

Eyüp
30 Kasım 2023 16:41
"ECA yetkilileri çok ilgili davrandı ve bozuk olan cihazı garanti kapsamında ücretsiz değiştirdi. Teşekkürler..."
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
18 Ekim 2023 00:44
"Çok ilgili davrandılar sorunumu hallettiler ve çok memnun kaldım ECA markasını herkese öneririm çok memnun kaldım teşekkürler"
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
02 Aralık 2023 16:41
"Sorunumla ilgilenildi ve mağduriyetim giderildi. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim."
ECA Termostat Yedek Parça
ECA Termostat Yedek Parça