Ersin sonuçtan hiç memnun değil

ECA Servis Ücreti Haksızlığı

ECA Servis Ücreti Haksızlığı
21 Mart 2024 13:56

Merhaba, 3 yıllık ECA kombimde yaşanan sıkıntı nedeniyle arıza kaydı oluşturdum ve yetkililer geldi. Bakımsızlık sonucu suyun PH derecesinin yüksek olması sebebiyle motor kartuşu ve su basınç sensörünün fazlasıyla paslandığını belirterek yaklaşık 4 bin TL'lik bir fiyat çıkardılar. Biz sadece arıza kayıt tutanağı oluşturup, parayı biriktirip daha sonra tekrar çağıracağımızı bildirdik. Ancak servis ücreti olarak 580 TL ödenmesi gerektiğini söylediler. Kendi ürünlerinin garanti kapsamında olmasına rağmen arıza tespiti için bile ücret talep eden firmanın ürünlerinin kalitesine güvenmiyorum. Çağrı merkezi ile yaptığımız görüşmede, havadan sudan oluşan her türlü arızayı kullanıcı hatası olarak kabul ettiklerini ve bu yüzden ücret talep ettiklerini belirttiler.

profile profile
21 Mart 2024 13:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ersin D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

21 Mart 2024 19:10

Maalesef sorun Halen çözülmedi kombi çalışmıyor Halen mağduriyetimiz devam ediyor Ağrı gibi bir ilde hiçbir şey yapılmadan servis ücreti olarak da 580 TL ediyor garanti suresi olmasına rağmen Fakat sorunu suyu PH derecesi ve kireç oranına bağlayarak kombi üretim hastası değil dis faktörlere bağlanıyor 3 yıllık kombi nasıl olur da 3 yıl içinde parça degisigikligine gidilir bu kombiler 30 40 yıllık ortalama omur ve dayanaklığı olması gerekli ve ürettikleri üründe bu dis faktörlere dayanaklı olmasın gerekli Devamlı kurcalanıp oynanılan teknolojiler değil bunu derhal çözülmesi gerekli ya ayıplı sahte ürün satıldı ya da gerekli hizmeti vermemek için fazla ücret talep ediyorsunuz bir an çözülmesini istiyoruz

26 Mart 2024 18:24

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

26 Mart 2024 18:31

Hiçbir bilgi sunulmadığı gibi sorunda çözülmedi bakım içinde 1100 TL ücret talep ediliyor kesinlikle kaliteli bir hizmet sunulmuyor sadece para talep ediyor ve elektronik ürünleri çok bozuluyor Google'dan arastiarbilirsiniz kesinlikle tavsiye etme çünkü ürünlerin garanti kapsamında olmasına rağmen sorunu suyun PH derecesine bağlıyor kombiyle ne yapabalirim su basıncında hariç ueunleri dayanıklı ve kaliteli yapmıyor devamlı parça değişikliği ve servis ücreti 580 TL alıyor Viessmann vallinat Bosch markasını kesinlikle alon

Duygu
01 Şubat 2024 15:47