Sümeyra sonuçtan memnun

28 Kasım 2023 14:53
Sümeyra'nın Teşekkür Mesajı
“İlgililere teşekkürler”

ECA eco poly 100w ürünüm düşme sonucu camı kırıldı fakat yetkili servis yeni satın almanız lazım diyor. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Garantili bir ürün için neden yeniden satın alma yapayım? Düşmeler garantiye girmiyorsa, burda okuyup gördüğüm çözümle nasıl gerçekleşiyor? Kime göre neye göre servis hizmeti veriliyor?

28 Kasım 2023 14:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sümeyra B. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

04 Aralık 2023 00:59

Şikayet oluşturduktan birkaç saat sonra aranıp destek kaydı oluşturuldu. Daha önce arayıp konuştuğum fakat yardımcı olmayan yetkili teknik servis tarafından yardım etmek isteriz diyerek geri arandım. Ürünün görselini ve faturasını istediler. ECA tarafından telefonla satın alıp servis sağlandığını belirttim. Fakat faturaya şu an için ulaşamadığımı verilip verilmediğini dahi hatırlamadığımı söyledim. Ürün görsellerini yolladıktan sonra daha kimse geri dönüş yapmadı.

05 Aralık 2023 07:39

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

14 Aralık 2023 09:55

Servis ücreti bedeliyle termostat değişimi yapıldı. İlgililere teşekkürler 😊

14 Aralık 2023 09:56

İlgililere teşekkürler

Ebru
Ebru

Ürün komple mi değişti yoksa camı mı değişti ücretli şekilde

Burak sonuçtan çok memnun

Burak
13 Ocak 2025 09:48
"İlginiz için çok teşekkür ederim problem en kısa sürede çözüldü"
Garanti Kapsamı Dışında Kalan Cam Kırılması Sorunu

Kadir
18 Haziran 2023 12:49
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

ECA Poly 100W Kablosuz Oda Termostatı Ekran Değişimi

Erkan