28 Kasım 2024 15:37

ECA firmasından evimizin ısınması için ısı pompası aldık ve yerden ısıtma sistemi için 400 bin TL'ye yakin bir harcama yaptık. Isı pompasını kurabilecek yetkili servis bulmakta çok güçlendik ECA müşteri hizmetlerinin verdiği yetkili servis cihaz yeni biz ondan anlamıyoruz dedi. Sonra merkezden destek ile cihazı çalıştırdılar. Cihaz çalıştı ve durdu 22.11.2024 gününden beri destek alamıyoruz. Yetkili servis ben anlamıyorum diyor. Genel merkez anlayan birini yönlendirmiyor. Artvin-Ardanuç da ev ve şu an yarım metre kar var bu sistemi kurulacak diye soba da kurulmadı. İnsanlar soğukta kaldı kaç kez genel merkez, müşteri hizmetlerini aradım bilmiyorum. Hepsi anlıyoruz biz ilgileniyoruz döneceğiz diyor ama ilgilenen yok mağduriyet yaşıyoruz

eca-isi-pompasi-kurulumunda-yetersiz-servis-destegi-1.pdf
28 Kasım 2024 15:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)
28 Kasım 2024 15:49

4 gündür bu numarayı arıyorum ve henüz hiçbir cevap yok. Evde yasayan yaşlı insanlar soğuktan donuyor.

28 Kasım 2024 16:15

Sayın Gonca Y. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA‑SEREL Çağrı Merkezi

10 Aralık 2024 07:38

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

ECA Isı Pompası İle Deprem Bölgesinde Süre Gelen Mağduriyet

Hüseyin
06 Şubat 2025 15:02
ECA Isı Pompası İle Deprem Bölgesinde Süre Gelen Mağduriyet
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

ECA Isı Pompası Ve Servis Sorunları

Ugur
30 Kasım 2024 00:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Isı Pompası Su Isıtma Sorunu Ve Servis Yetersizliği

Ali