MNG Kargo Elektronik Ürün Kabul Etmemesi Ve Kredi Kartı Problemi

30 Ocak 2024 14:39

30 Ocak günü MNG Kargo Feshane şubesi sadece nakit kabul ettiklerini söylediği ve yanımda da nakit bulunmadığı için buradan kargomu gönderemedim. Üzerine birkaç soru sorunca pos cihazlarının bozuk olduğunu güç bela söyleyebildi çalışan. Sonra MNG alba (Bayrampaşa) şubesine gittim. Burada da kargoda elektronik ürün gönderemeyeceğimi, kendileri teslim alsa da otomasyondan muhtemelen geri döneceğini, istersem başka kargo şirketi ile gönderebileceğimi söylediler.

Nitekim buradan da çıkıp sonunda Yurtiçi Kargo ile gönderimi gönderdim. Çalışanlarınız sanki şirkete para kazandırmamak, müşteriyi başka firmalara kaçırmak için çaba sarf ediyor gibi. Bir gönderi için bu kadar zahmet çektiğim için bir hayli sinirliyim ve şikayet yazmaya karar verdim.

30 Ocak 2024 14:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Gizem sonuçtan çok memnun

02 Ocak 2025 14:48
"Teşekkür ederim"
Kaan sonuçtan çok memnun

15 Mart 2025 14:26
"Firmayı ve kuryelerini hala günahım kadar sevmiyorum ancak müşteri Temsilcisi Nurdan Hanim sağ olsun sorunumu ilk is günü içerisinde çözdü. Kendisine tekrar teşekkür ederim buradan."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 11:17
MNG Kargo Gönderiyi Dağıtıma Çıkartmayıp İade Etti
Orhan sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2025 18:42
"Çözüm için arayan hanımefendi bilgili ve yetkiliydi fakat onun dışında konuştuklarım sürekli yanlış bilgi verdiler. Biraz dikkat sadece. Şubedeki arkadaşlar da telefonu açarsa harika bir iletişim ile çözülebilir bir şeyler. Teşekkürler..."

04 Ekim 2024 18:48
MNG Kargo'nun İletişim Sorunları ve Kaba Davranışlar