Mehmet sonuçtan çok memnun

Denizbank Konya Çumra Şubesi

29 Eylül 2024 15:35

Konya Çumra Denizbank şubesinden tarım kredi kartı almıştım 30.01.2024 tarihinde ve babamı kefil istediler. Ben de babamı ve annemi kefil olarak götürdüm. Babam bana kefil oldu. Onlar ilçede Çumra'da ve ben köyde yaşadığım için onlar sabah saatlerinde bankaya gittiler. Ben de ikindi saatlerinde gittim ve önüme ne koyarlarsa imzaladım. Kartımı verdiler ve kullanıma başladım. 12 ay sonra ödemeli bir kart ve geçtiğimiz tarihlerde 07.08.2024 tarihinde icra görevlileri evimize geldi. Ablamın düğün gününde traktörümü haczettiler ve 760 bin TL borcum olduğunu söylediler. Denizbank'ın avukatıyla görüştüğümde de benim babama kefil olduğumu, bir milyon TL'lik bir senet olduğunu söylediler. Şu an o günden bugüne yani 29.09.2024 tarihine kadar da borcumun bir milyon altı yüz bin TL olduğunu söylediler. Şu an da kendime ait olan tarlamı satışa çıkarmaya çalışıyorlar. Ben çiftçiyim, 12 ayda bir mahsul kaldırıyoruz ve şu an çiftçiliğin ne kadar zor şartlarda yapıldığını az çok biliyorsunuzdur. Başka bir çarem kalmadı. Bir avukat tuttum ve onun da taksitlerini ödeyemediğim için savcılık davasından çekildi ve bu süreçte kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum. Devletimden yardım dahi isteyemiyorum. Borcumun gününün dahi gelmediğini belirtiyorum. Hani bu 12 ay faiz %70 idi, benim borcum iki yüz elli bin TL üstüne işleyen faiz de benim desem de bu borç da senin diyorlar. Şu an traktörüm yediemin otoparkında muhafaza ediliyor ve satışa çıkarılacak. Bir insanın eli ayağı olmazsa nasıl işini yapabilir değil mi? Ben de şu an o haldeyim. İşlerimi sürekli olarak devam ettirmeye mani olduklarının yanı sıra sürekli olarak traktörle çalışıp para kazanan bir çiftçiyim ve bir daha Denizbank'ın kapısının önünden geçmeyeceğime and içtim ama nafile. Bu saatten sonra yapabileceğim hiçbir şey kalmadı, çaresiz bir şekilde bekliyorum. Denizbank müdürlüğüne ricamdır bu hatadan dönmeleri, icra koyulan mallarımın geri verilmesi ve icraların kaldırılması. Mağdur Mehmet Ali Ü***.

29 Eylül 2024 17:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Denizbank Faiz Kıskacında Kalan Müşteri Çıkmazı

Çağla
17 Mart 2025 13:01
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 13:50

Denizbank ve Hukuk Bürosu İle Yaşanan Sorunlar