Denizbank Black Kart Ücretsiz Fast Track Ve Lounge Hatası

Denizbank Black Kart Ücretsiz Fast Track Ve Lounge Hatası
19 Nisan 2023 01:51

Geçtiğimiz ay Denizbank müşterisi oldum ve Gold kredi kartı çıkarttım. Daha sonra Denizbank Black kartın "Sabiha Gökçen Havalimanında ücretsiz Fast Track ve Lounge" hizmetlerinden faydalanmak için Black kart çıkarttım. Uçuşumun olduğu gün havalimanına gittiğimde "Üzgünüz! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sunulan ücretsiz hizmetlerden faydalanabilmek için uygun şartları sağlayamadınız." şeklinde hata aldım. Müşteri hizmetleri ile sayısız görüşme sonrası hiçbir sonuç alamadık. Bu promosyonlarla ilgilenen ekibe bağlanmak istediğimi söylediğimde böyle bir ekip olmadığını söylediler. Ertesi gün İstanbul Havalimanı'ndaki uçuşuma gittiğimde ise "İstanbul Havalimanı ücretsiz İGA Fast Track" kullanmak istediğimde yine hata aldım. Üç gün art arda mağdur oldum ve hiçbir şekilde çözüm için bir muhatap bulamadım. Maddi ve manevi zararımın giderilmesini istiyorum. Tarafıma çözüm ile ilgili tüm süreçlerde bilgi verilmesini istiyorum. Aksi halde konuyu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım.

19 Nisan 2023 05:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Yakup
Yakup

Problem çözüldü mü?

Denizbank Gold Kartı Üyelik Ücretinin İzinsiz Kesilmesi Ve Geri Ödeme Talebi

Eyüphan
01 Nisan 02:44
denizbank-gold-karti-uyelik-ucretinin-izinsiz-kesilmesi-ve-geri-odeme-talebi-1.jpg

Kullanılmayan Denizbank Gold Kartıma Haksız Yıllık Ücret İadesi Talebi

31 Mart 14:00