Lizge sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 23:11

Decathlon Maltepe Park şubesine 19.12.2023 tarihinde gittik ve 2 polar alarak kişiselleştirme alanında nakış işletmek istediğimizi söyledik ancak o alanın sadece perşembe cuma ve cumartesi günleri hizmet verdiğini söylediler. 21.12.2023 perşembe günü polarları alıp tekrar mağazaya gittim. O alanla yalnızca 1 personel ilgileniyor ve aynı zamanda atölyeye de bakıyor. Atölye kısmında işi olduğunu ve 20-25 dakika beklememi söyledi. Bende o arada nakış modellerini inceledim. 20 dakika sonra geldi seçtiğim modeli makineye aktarmayı denedi ama yazılımsal bir hata yüzünden olmuyor dedi ve tekrar model seçtim bu seferde tam baskıya başlayacakken bunda 5 renk var iğnelerden biri kırık 4 renk yapmamız lazım dedi. Gerçekten böyle bir alan açarak ölü bir yeri canlandırmaya çalışıyorsunuz ama hizmet 0. Madem iğnen kırık madem yazılımsal sorun var erkenden söyle tam 50 dakika boş boş vakit geçirip yapamadan döndüm. Kişiselleştirme kısmında gerçekten sınıfta kaldınız!

22 Aralık 2023 11:47 (Şikayetten 12 saat sonra)
Lizge
Lizge
02 Ocak 2024 16:15
Maltepe Park Decathlon Kişiselleştirme Alanı Problemi

22.12.2023 tarihinde tarafıma gelen mail ve aynı gün cevaplamama rağmen hiçbir geri dönüş ya da aksiyon yok. Madem bir adım atmayacaksanız göstermelik bir mail atmanıza da hiç gerek yok

10 Ocak 2024 11:08

Merhaba, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 16:03
Decathlon Paramı Aldı Ürünlerimi Vermiyor!

12 Kasım 2023 20:55

19 Haziran 2024 16:24