Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon T-shirt Boya Baskı

10 Aralık 2023 16:42

T-shirt baskı yaptırdım. Eleman tişörte hatalı baskı yaptı. Büyük yazı yazdı değişim olmuyor. Baskı çıkmıyor yardımcı olmadınız şikayetçiyim. Silerim dedi fakat t-shirt bozulur yapışkanlı kalır dedi. Yapacak bir şey yok dedi. Tişörtümü pahalı değerli t-shirt ben şimdi ne yapacağım bana yardımcı olun şikayetçiyim

11 Aralık 2023 09:27 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba Yunus Emre Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yardımcı olabilmemiz için hangi mağazamızla görüşme sağladığınızı belirtmenizi rica ederiz. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Yunus
Yunus
11 Aralık 2023 10:01

Mecidiyeköy İstanbul Cevahir AVM

01 Ocak 2024 12:57
05 Ocak 2024 09:26

Merhaba Yunus E. Bey, Talebiniz ile ilgili yaptığınız görüşme sonucu şikayetiniz sonuçlandırılmıştır. Daha iyi bir alışveriş için buradayız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Erko sonuçtan çok memnun

27 Nisan 2024 21:36
Aykut sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2025 00:26
"Decathlon firmasından Esma Hanım arayarak süreçle ilgili tarafımdan bilgi alarak memnuniyetle problemin çözüleceğini iletti kendilerine teşekkür ediyorum. Decathlon firmasına yakışan bir üslupla müşteriyi dinleyerek çözüm odaklı bir yol izlediği için tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki şikayetimde belirtmediğim o akşam ki mağaza sorumlunuz Murat beye ayrıca müşteri iletişimi (ilişkileri) hakkında ve Herhangi bir sorunla karşılaşıldığında müşteriye nasıl yaklaşılması, davranılması gerekliliği hakkında eğitimler verilsin. Saygılarımla iyi çalışmalar."
Basak sonuçtan memnun

27 Ağustos 2024 17:08
"İlk müracaat ettiğimdeki ilgisizliği unutturacak şekilde özen gösterdiğiniz için teşekkür ederim."
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
24 Kasım 2024 10:44
Decathlon'un Hatalı Ürün Politikası!
Decathlon'un Hatalı Ürün Politikası!
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 06:16
Decathlon T-shirt Kayıp Ortada Yok