Burak sonuçtan çok memnun

04 Mart 2024 15:27
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler.”

Decathlon'dan tr2380324805 numaralı siparişimde aldığım TR Pilates Mat 100 bir adet ürünü sitenizden oluşturduğum iade koduyla birlikte Aras Kargo'ya teslim ettim. Aras Kargo'dan 4043295391227 numaralı gönderimin (iademin) 28.02.2024 tarihinde ar*** bir*** adlı kişiye teslim edildiğine dair mesaj aldım. Fakat Decathlon'un sitesine girip iadelerim kısmına baktığımda ne hikmetse sizin sitenizden oluşturup size teslim edilen iadenin hala kargoya verilmediği bilgisi yazıyor. Bu nasıl bir işletme anlayışı? Bu nasıl kurumsallık? Daha sitenizdeki iade kodlarını insanların profilindeki iadelerim kısmına entegre edememişsiniz ama sorsanız kargoya vermeyen biziz. Teslim aldığınız ürüne kargoya verilmedi yazıyorsunuz. Ürün 28.02.2024 Çarşambadan beri sizde. Kutusu ve faturası ile birlikte gönderimini sağladım. Ürünü hiç kullanmadım ambalajını bile açmadım. Bir an evvel iademin yapılmasını ve Decathlon'un bu iade sorununu çözmesini istiyorum. Şikayetimi bitirmeden önce şunu da eklemek istiyorum. Müşteri hizmetlerinizi elli defa aradım hep otomatik mesaj konuşup yüzüme kapatıyor. Müşteri hizmetleri sözde var ama yok hiçbir zaman bağlanamıyorsunuz.

04 Mart 2024 16:46 (Şikayetten 1 saat sonra)
04 Mart 2024 17:09

İadem yapılmış teşekkür ederim hızlıca çözüm sağladınız fakat konunun Şikayetvar'a gelmesine gerek var mıydı? Her iadesini kargoya veren gelip şikayet vara şikayet mı yazsın? Lütfen sisteminizi düzeltin. İade koduyla iadeye verilen ürünler profilim iadelerim kısmında Oluşturuldu Kargoya Verildi Teslim Alındı İade inceleniyor İade Edildi veya şu nedenden dolayı reddedildi şeklinde diğer ünlü satış platformlarında olduğu gibi görünsün iadeyi takip edebilelim. Kargoya verilen iademiz teslim edildikten sonra bile kargoya verilmedi şeklinde görünmesin. Kargo hareketleriyle birlikte siteniz de güncellensin. Yoksa Decathlon'un ürünlerinden ve sitesinden memnunum. Bu sorunu da düzeltirseniz mükemmel olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.

04 Mart 2024 17:09

Teşekkürler.

Onur sonuçtan memnun değil

09 Nisan 2024 14:34
Ugur sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2023 23:16
"Decathlon firmasına teşekkür ediyorum. İademi yapıp özür olarak hediye çeki tanımladılar. Kalite tesadüf değilmiş"

12 Aralık 2023 14:14

25 Aralık 2023 11:29