D-Smart TV Alıcısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

D-Smart TV Alıcısı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
01 Eylül 2024 15:28

9 Şubat 2024 günü yağmur fırtına sebebiyle D-Smart TV alıcımız bozuldu. 2018'den beri kullandığım D-Smart müşteri hizmetlerini aradım. Antalya Merve Telekom'un bayileri olduğunu ve hemen yönlendirdiklerini söylediler. Ertesi gün gelen ekip cihazın yandığını söyledi. Yeni cihaz takacaklarını ve fiyatının servis bedeli ile 900 lira olduğunu söylediler. Parasını ödeyip cihazı aldık. Aynı gün aradan 1 saat geçmeden aynı kişiler arayıp taktıkları cihazı değiştirmeleri gerektiğini söylediler. Sebebini sorduğumda daha güncel bir cihaz takacağız dediler. Annem 75 yaşında evde yalnızken gelip 2000'den kalma eski DVD playerların boyutunda, fiş kısmında temassızlık olan, sık sık donan ve kumandada basılan tuşlara hemen reaksiyon vermeyen, birden 10 kanal birden atlayan bir TV alıcı takmışlar. Ben şubat ayından beri uğraşıyorum. Bana bir Allah'ın kulu çözüm sunmadı. Taahhüt zamanım geldi çattı. D-Smart ısrarla arayıp indirimler, kampanyalar sunarak illa sürenizi uzatalım diyor. Ben taahhüt yaptırmadım, başta sorunumu çözün diye. Sonra biri arayıp cihazı alın başka bir bayiye götürün değiştirin dedi. Ben de buna aldanarak sorunum çözüldü diye taahhüt süremi uzattım. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Bayiye gittiğimde benden 140 lira değişim bedeli istendi, kabul ettim fakat cihaz benim üzerime görünmüyor. Anlayacağınız Merve Telekom beni mağdur etti. Benden yeni cihaz parası alıp başkasının kullanmadığı eski bir cihazı getirip takmışlar. Annem fatura istemesine rağmen değişimlerde fatura olmuyor diye de vermemişler. Tek yapmaları gereken cihazı benim üzerime geçirmekti. 3 hafta onun için bekledim, sonra yine D-Smart'tan biri arayıp biz cihazı size sattığımız için üzerinize geçiremiyoruz dediler. Mağdur edildim. Başka bir servis sağlayıcısına da geçemiyorum şu an. Senesi dolsun, anında üyeliğimi iptal edeceğim. Başımdan geçenleri tek tek her ilgilenene anlatıyorum. D-Smart mı, bir daha asla. Hakkımı helal etmiyorum. Ahh elimde bir fatura olsa. Ne Tüketici Hakem Heyeti bırakırım ne mahkeme ama faturayı da vermemişler. Cihazın fotoğraflarını ekliyorum.

profile profile profile
02 Eylül 2024 11:44 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Nil Hanım, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda gereken kaydınızı açtım ve ilgili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Nil
Nil
13 Eylül 2024 00:01

Sorunumu yine çözmediniz. Beni 2 kere arayıp sesinizi alamıyorum diyerek kapattınız. Bu daha önce de sık sık D-Smart müşteri hizmetleri tarafından bana yapılan bir şey. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradığımda GO hizmeti almama rağmen artık kimse çağrıma yanıt vermiyor. Üstüne basa basa yazıyorum. D-Smart'ı asla bir daha kullanmayacağım kullanmak isteyen herkese de başımdan geçenleri anlatmakta çekinmeyeceğim.

13 Eylül 2024 09:23

Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Erdinç
12 Ağustos 2023 11:09
DSmart Aboneliği Mağduriyeti

Burcu
14 Aralık 2023 20:26
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
12 Ekim 2023 17:48

Batuhan
10 Kasım 2024 22:39
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
10 Ağustos 2024 11:58