Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Tom Ford Oud Minerale Parfüm 1 Saatte Uçtu

Turgut
02 Mart 2024 21:07

Emaar Boyner mağazasından 'Tom Ford Oud Mineral' isimli kokuyu 02.03.2024 tarihinde satın aldım. Ancak, üzerine test sürümünü sıktığım ürün yaklaşık bir buçuk saat içerisinde etkisini yitirdi. Ürünü çantama koyarken ambalajı yırtıldı. Daha sonra ürün şikayeti için mağazaya gittiğimde, çalışanlar ürünü denedi ve üründe parfüm kilidinin olmadığını fark ettiler. Müşteri hizmetlerindeki bir çalışan, ürünü teslim alırken 'sonuç değişmeyecek' gibi kabul edilemez ifadelerle incelemeye gönderdi. Parfümün değeri 5500 TL olup, Tom Ford markasına güvenerek satın aldığım bu ürünün yaşattığı sorunlar nedeniyle memnuniyetsizliğimi belirtmek istiyorum. Acilen geri dönüş yapılmasını ve incelemeye gönderilen ürünümle ilgilenilmesini talep ediyorum.

03 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 12 saat sonra)
03 Mart 2024 17:31

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Nilgun sonuçtan hiç memnun değil

Nilgun
17 Ocak 2025 10:12
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
08 Temmuz 2024 11:27
Duran sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Parfümün Kalıcılığı Yok Ve Orijinalliğinden Şüpheliyim

Duran
23 Ağustos 2025 07:40
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Parfümün Orijinalliğinden Ve Kalıcılığından Şüpheliyim, Çözüm Bekliyorum

04 Eylül 2025 17:18
aldigim-parfumun-orijinalliginden-ve-kaliciligindan-supheliyim-cozum-bekliyorum-4.jpg
aldigim-parfumun-orijinalliginden-ve-kaliciligindan-supheliyim-cozum-bekliyorum-1.jpg
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Parfümlerin Kalıcılığı Ve Orijinalliği Hakkında Şüphelerim Var

Ayşenur
15 Eylül 2025 17:38
satin-aldigim-parfumlerin-kaliciligi-ve-orijinalligi-hakkinda-suphelerim-var-1.jpg
Boyner Kategorileri