Kuthan sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Kurumsal Fatura Kesmiyor

Kuthan
13 Ekim 2023 14:33

Boyner uygulaması üzerinden 13.10.2023 tarihinde 1025238401 sipariş numarası ile sipariş verdim. Ancak sipariş verirken hiçbir şekilde kurumsal fatura kestirme bölümünü bulamadım. Sipariş sonrası fatura bilgilerini girmek için müşteri hizmetlerini aradığımda online satışlarda kurumsal fatura kesmediklerini aktardılar. Boyner online bir mağaza değil midir? Neden fatura kesemiyor vergi usulsüzlüğü mü yapılıyor? İlgili siparişime dair kurumsal faturamın gönderilmesini talep ederim.

13 Ekim 2023 14:59 (Şikayetten 25 dakika sonra)
15 Ekim 2023 16:11

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Mehtap
Mehtap

Bunun yasal hiçbir açıklaması olamaz aynı durumda bende alışverişim sonrası kurumsal fatura alamdım. Müşteri hizmetlerini aradığımda mağazadan teslim seçeneğini seçersem teslimat sırasında kurumsal fatura düzenlenebileceğini söylediler. Sipariş verdim mağazaya gittim fakat o da ne verilen cevap beyin yakan cinsten. Ürünleri iade edecekmişim mağaza fiyatından tekrara satın alırsam mağazada kurumsal fatura düzenlenecekmiş. Bu arada online ile mağaza fiyatı arasında uçurum var. Her yönüyle tüketiciyi mağdur eden bir satış politikası. Acil düzeltilmesi gerekiyor.

Sümeyye
24 Eylül 2024 10:43
Şükrüye sonuçtan hiç memnun değil

Kurumsal Fatura Engeli: Boyner Online'dan Alışverişte Mağduriyet

Şükrüye
15 Ağustos 2025 11:38
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
03 Ocak 2024 17:09