Filiz sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 20:17

Trendyol Teknosa mağazasından aldığım Bosch unlimited 7 dikey Süpürge geldiği gün arıza vermeye başladı. Sarja takıyorum şarj almıyor bazen, şu an 2 haftalık sıfır makine 1 haftadır Teknosa mağazasında bekliyor. Teknosa müşteri hizmetleri en yakın Teknosa mağazasına götürün dedi. Götürdük mağaza kabul etmiyor siz kendiniz Bosch yetkili servisiyle görüşüp vereceksiniz diyor. Bosch biz gelirsek teknik servis ücreti talep ederiz diyor garantili ve yeni ürüne bu nasıl bir iş?. Ürün şu anda Trabzon Forum Teknosa mağazasında. 2 haftalık ürünü 4 gün kullanabildim her şeyi yokuşa sürüyorlar. Sıfır ürün aldım paramla rezil oldum. Sattığınız malın veya ürettiğiniz malın arkasında durun Teknosa ve Bosch!

05 Ocak 2024 20:42

Ürünüm 29.12.2023 tarihinden beri Teknosa mağazasında ürününün değişimini talep ediyorum daha bir aylık bir ürün bile değil. Bir çözüm üretilmezse yarın ürünü alıp Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. Müşteri memnuniyeti sizin umrunuzda değil onu anladık bari bu kadar büyük (! ) Bir marka olarak ürününüzün arkasında durun.

05 Ocak 2024 21:42

Faturam ektedir.

05 Ocak 2024 21:43

Ürün faturam.

06 Ocak 2024 14:22 (Şikayetten 18 saat sonra)

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
27 Ekim 2023 13:24
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
03 Aralık 2024 16:48
Sercan sonuçtan memnun

Sercan
18 Eylül 2023 19:08
"Teşekkürler"
Ünzile sonuçtan hiç memnun değil

Ünzile
26 Temmuz 2023 12:17