Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Bosch Ocak Gaz Kaçırıyor

13 Temmuz 2023 21:12

3 ay önce Bosch Gerze/Sinop firmasından ankastre set aldım yazlık için. Kurulumu yapıldıktan sonra hiç kullanılmadı. Şimdi yazlığa geldiğimde mutfakta yoğun gaz kokusu hissettim ve doğalgaz acil gelip ocağın gaz kaçırdığını tespit edip gazı mühürledi. Servisten gelip doğalgaz çalışanlarıyla birlikte duruma şahit oldular resim video çektiler. Bayii arayıp acil ocağın değişimini istedik. Fakat kurulum bir ayı geçti diye genel müdürlüğe başvurmam istendi. Bir hafta önce başvurdum her gün arıyorum, gazım kesik ve yemek yapamıyorum diye durum inceleniyor geri döneceğiz diyorlar. Bugün servisi gönderip köpük testi istemişler gaz kaçağı ince olduğu için köpük testinde çıkmıyor. Doğalgaz acilin tespit aleti bozuk olabilirmiş bu yüzden köpük testi olmazsa değişim olmazmış. Sorunumu çözmeyip zorluk çıkarıyorlar. Doğal gazım kesik ocak gaz kaçırdığı için. Firma sıfır ürünü değiştirmiyor bir haftadır. Tatilimi zehir ettiler. Çok mağdurum.

14 Temmuz 2023 09:41 (Şikayetten 12 saat sonra)

15 Temmuz 2023 17:49

Tam 192 saattir sıfır Bosch ocak gaz kaçırdığı için doğal gazım kesik. Tam 192 saat! Ben arayıp derdimi anlatmaktan yoruldum. Kimse ilgilenmiyor, umursamıyor ve sorunumu çözmüyor. Orada sesimi duyan var mı?

17 Temmuz 2023 15:30

Bugün tam 10. Gün! Bosch marka hiç kullanılmamış ocak gaz kaçırdığı için, Akmercan doğalgazı kesti. 10 gündür gazım ve ocağım yok, yemek yapamıyorum. Tüketici Hakları'na göre bayii 6 aya kadar ocağı değiştirmek zorundaymış fakat Ergün Ticaret Gerze bayii bir ayı geçti diye değiştirmedi. Mağduriyetimi gidermek için tek bir çaba görmedim bu markadan.

26 Temmuz 2023 21:13

Günler önce ocağı alıp teste götürdüler, hiç kimse bana geri dönüp açıklama yapmıyor. Her gün arıyorum müşteri temsilcisi yetkili hanıma iletiyor ama bana dönüş yapıp süreçle ilgili bilgi verilmiyor. 18 gündür beni perişan eden bu markadan şikayetçiyim. Tüketici olarak haklarımı biliyorum. Hukuki yollara başvurup bana yaşattığınız bu mağduriyeti misliyle geri alacağım sizden.

05 Ağustos 2023 10:05

Bosch markasına sesleniyorum! Hiç kullanılmamış ocağınız gaz kaçırdığı için, ocaksız ve doğalgazsız hayatımın bir ayı geride kaldı. Kendiniz ocağı test ettiniz ve gaz kaçırdığını gördünüz. Tam bir aydır ocağı değiştirmiyor beni böyle bekletiyorsunuz. Fabrikadan beklenen haber gelmiyor. Karşınızda muhatabınız yok. Kimseye ulaşamıyorsunuz. Bu ülkede bu insanlara sen ne yapıyorsun diyecek bir sistem yok mu? Tüketici Hakları'na gittim 2 ay sürer dediler. Bu inanılmaz! Bu marka sinir sistemimi bozdu bu süreçte. Bir aydır gazım kesik ve ocağım yok kimsenin umurumda değil.

Banu sonuçtan çok memnun

Banu
13 Kasım 2023 17:20
"Kurulumu hemen gerçekleştirdiler teşekkür ederim. Pişman olmadım."

Işılay
08 Ekim 2024 19:40
Mine sonuçtan memnun değil

Bosch Marka Ocak Gaz Kaçırıyor

Mine
30 Temmuz 2023 22:40
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ankastre Setindeki Gaz Kaçağı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Sinan
03 Nisan 2025 10:45
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
06 Temmuz 2023 14:27