Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 17:05

Gebze Bosch Abdullah oğlu tic. Mağazasından çeyiz paketi satın aldık ve depoda bekletilme yapılmadığı için ürünleri evde kapalı kutu beklettik 11.09.2023 tarihinde servis kurulum montaj yapmak için geldi. Paketi açtığında çamaşır makinesinin üst kısmında kırık mevcuttu. Ürünün bu şekilde montaj yapılmayacağını garanti sürecini başlatmayacağını belirtti. Ürün onarımı için bizden ücret talep etti, bu ürünler kullanılmadı ve kapalı kutu evde bekliyordu. Bizlik bir durum yok kutudan açınca kırık çıktı konu ile ilgili gerekli yerlere tüketici'ye başvuracağım. Bosch da bizim için alınmaması gereken bir marka oldu. Satarken her şey normal ürün kusurlu çıkınca hiçbir ilgi yok.

13 Eylül 2023 13:33 (Şikayetten 20 saat sonra)

Süleyman
Süleyman

Bahsedilen mağazanın sahibiyim. Hanımefendi dikkat çekmek için her şeyi kendi tarafından ve adaletsizce belirtmiş. Artık mağazalarda ürünler lojistik firma yoluyla teslim edilir ve ürünlerinizi teslim alırken ambalajlarını açtırıp etrafını kontrol edip ondan sonra teslim alınız diye özellikle belirtip konunun hassasiyetini vurguluyoruz. Ürünler eve geldiğinde kendileri teslim almamış ve teslim alan kişiye bu konudan bahsetmemiş, ambalajlarını açtırmadan "kendi isteğimle kapalı şekilde teslim aldım" diye de irsaliyeye imza atmışlar. Bu irsaliyede tarafımızda mevcut ve kendilerine de ilettik. Hatalı olduklarını kendileri de biliyorlar. Dolayısıyla bu andan itibaren bizim yapabileceğimiz bir şey olamıyor servis o kapağı size ücretiyle değiştirebilir dedik. Daha nasıl ifade edip anlatmamız gerekiyor şaşkınız. Buraya yorum yazdığınız zaman haklı olduğunuz anlamına gelmiyor. Konu bundan ibarettir, teşekkürler.

Eda
Eda

Öncelikle sahibi olmanız bir şey ifade etmiyor beyefendi, dikkat çekmek için değil hatanızın görülmesi ve tüketicilerin güvenli yerden alışveriş yapmasını için yazıyorum. Müşteri memnuniyeti önemlidir bilirisiniz ki. Ayrıca eve gelen kişiler ürün sahibi dışında bir kişiye okumadan imzalatılan bir evraktan bahsediyorsunuz bunun kabulü olmaz. Biz düğün tarihi yaklaştığı için mecburiyetten ücret karşılığı değiştirdik anlatmanız için şaşkın olmanıza gerek yok anlatmak değil problem çözmek önemli olan. Buraya haklı olmak için yazmıyorum problemin çözünürlüğe ulaşması için yazıyorum. İyi çalışmalar

Tunaalp sonuçtan hiç memnun değil

Tunaalp
22 Eylül 2023 22:23
Bosch Ürünleri Ve Depo!
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
02 Mayıs 2024 20:05