Semih sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Yetkili Servis İlgisizliği!

28 Kasım 2024 14:45
27 Kasım 2024 21:20

Merhaba, 19 ekimde almış olduğum Bosch marka çamaşır kurutma makinesi kurulumu için İzmir'in Torbalı ilcesine Bosch servisi randevusu aldık gelen kisi kutuyu kendisi açtı ve ürünün kapak kısmında kirik olduğunu belirtti. 31 Ekimde Yetkili bayi ile görüşme sağladık ve kırık bedelini ödedi. 27 gündür kapağın değişmesi için servis çalışanı 3 kez Bosch müşteri hizmetleri defalarca aramamıza rağmen herhangi bir dönüş olmadı. En son 20 Kasım da aradım hala olumlu veya olumsuz herhangi bir dönüş olmadı. Yaklaşık bir aydır mağduriyet yasıyoruz. Bununla ilgili dönüş yapılmadığı sürece ulaşabileceğim her yere şikayet edeceğim.

28 Kasım 2024 15:01 (Şikayetten 15 dakika sonra)

08 Aralık 2024 16:54

Yetkili servis herhalde vefat etti kimse gelmedi aramadı bu kadar ilgisizlik 1 ayı geçti. Yurt dışından mi gelecekler. Sürekli müşteri temsilcisi arıyor 1 hafta içinde gelecek diyorlar hedef 2025 hayirlisi.

Aligul sonuçtan hiç memnun değil

Aligul
05 Mart 13:50