Bosch Yaz Sıcağında Yaşatılan Mağduriyet

Betül
19 Temmuz 2023 14:14

Bosch markasından 2020 yılında almış olduğum buzdolabım 14 Temmuz 2023 tarihinde güç kaynağına elektrik gitmemesi sebebiyle bozuldu. 15 temmuzda gelen yetkili servis, 18 temmuzda tamiri yapılacağını söyledi ancak ertesi gün aradığımda maalesef 1 hafta 10 gün beklememiz gerektiğini söylediler, benim garantim devam ediyor. Bu sıcak havalarda evde buzdolapsız kalmak dehşet sinir bozucu bir olayken, çocuğum hasta ve ben antibiyotiğini saklayabileceğim bir dolabım yok bu yüzden serum takıldı yavruma. Koskoca dünya markasıyız diyen Bosch markasının beni bu şekil bu yaz sıcaklarında mağdur ediyor olması, ve bunu sürdürüyor olmasına aklım ermiyor. Tüm haklarımı kullanıp bana yaşatılan maddi manevi sıkıntılarımın giderilmesi için elimden geleni yapacağım. Yazık çok yazık. Böyle bir markanın bu kadar sorumsuz olmasına inanamıyorum.

19 Temmuz 2023 14:22 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Tamir Sonrası Tamamen Bozuldu, Gıda Zararım Ve Mağduriyetim Giderilmedi

Nesli

Bosch Termoteknoloji Bosch Marka Buzdolabı Donduruyor
Alican sonuçtan çok memnun

Alican
19 Ekim 2023 11:39
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
22 Eylül 2023 12:05