Fulya sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 01:55

Yeni aldığım ve sadece toplam 2 defa kullanabildiğim ocakta yanık lekeleri ve soyulmalar oldu. Evimin tüm beyaz eşyalarını ve küçük ev aletlerini Bosch'tan aldım. Diğer popüler markalardan en az 2 katı fazla para ödedim, daha kaliteli olduğunu zannettiğim için. Servisi aradım, servis geldiğinde ücret talep edeceğini ve zaten Bosch'un bunu garanti kapsamına almadığını söyledi. Neye garanti veriyorsunuz o zaman? Madde 2'de tüm parçalar garanti kapsamında ve ürününüz ayıplı. Onlar da sizin ürünlerinizin ücrete tabi olan parçaları! Böyle bir durumu ne gördüm ne duydum. Korkuyorum, diğer tüm cihazlarımda bir sorun çıkacak. Evimden, eşyalarımdan soğudum. Pişmanlıksın Bosch! CİMER'e şikayet edeceğim, parasını aldığın ürünü nasıl garanti dışı sayıyorsun öğrenelim.

29 Kasım 2024 01:36

Daha 2 defa kullandığım Bosch ocaktan soyulma ve yanık izleri oldu. Bosch servisi aradık geldiğinde ücret talep edeceğini ve bu parçaları firmanın karşılamadığını söyledi. Garanti belgeniz 2. Maddede yazıyorki garanti vermişsiniz. Ve ürününüz ayıplı. Evimin tüm beyaz eşyalarını ve küçük ev aletlerini Bosch'tan aldım. Diğer popüler markalardan 2 katı fazla ücret ödedim çünkü kaliteli olduğunu düşünüyordum. Korkuyorum evdeki diğer eşyalarda bir sorun çıksın. Evimdeki eşyalarımdan soğudum. Böylesi kalitesiz hizmet ve malzeme ne gördüm ne duydum. Pişmanlıksın Bosch. CİMER'e şikayet edeceğim ne telleme yaptım ne başka bir şey onlarda resimde da çok net görünüyor zaten kullanıcı hatası diyemezsiniz. Bakalım garanti dahilindeki ürününü nasıl yok sayıyorsunuz

Ek
Ek
29 Kasım 2024 13:52 (Şikayetten 11 saat sonra)

30 Kasım 2024 22:00

Ücretsiz servis geldi resim çekti. Çizilmeler için bir şey demedi siyah yerdeki lekelenmeler için ise. Sadece kendilerinde ve çağrı merkezinde satın alabileceğim seramik temizleyici varmış onla temizlersem geçebilirmiş. Izgarası ve o parçalar garanti kapsamıyomuş ama bakalım ne sonuç çıkacakmış. Her bir parçası, verdiğiniz garanti belgesinde garanti dahilinde diyor. Sazan sarmalı anlayacağınız. Bakalım ne olacak

04 Aralık 2024 15:31

Sonuç; istersem ücretli ızgara değişimi yapabilirlermiş. İndirim lütfetmişler bana. Ben enayi miyim iki kullanımda yine aynısı olacak mala para vermeye. Çelik tencere tercih ediyoruz biz diyor. Tencereyi dikkatli kullanmalısınız diyor falan filan şaka gibi alay ediyorlar sanki. Tüketici hakeme ve CİMER'e şikayet edeceğim şimdi beklemem hataydı

Merve
10 Şubat 2025 14:05

Alper
24 Haziran 2024 23:32
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
26 Temmuz 2024 17:41
"Garanti kapsamında olmayan bir ürün değişim yapıldı ilginize alakanıza çok teşekkür ederim açıkçası beklemiyordum böyle bir durumu müşteri memnuniyeti ve geri dönüş hızı çok iyiydi tekrardan teşekkürler 🙂"
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Nisan 2024 21:02
Bosch Firmasının Ürünün Arkasında Durmuyor
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
27 Aralık 2024 19:00