Gamze sonuçtan çok memnun

Bosch Unlimited 7 Dikey Süpürge Süpürdüklerini Kapatınca Geri Atıyor!

17 Eylül 2024 18:38
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler iç haznesi dolmuş biz o kısmın açıldığını bilmiyorduk sorunu hemen çözdüler. İlk günkü gibi çalışıyor şu an😇”
17 Eylül 2024 18:10

Aldığım Bosch Ultimate 7 serisi şarjlı süpürgem, süpürdüğü pisliği kapattığımda geri döküyor hatta süpürürken kaldırdığımda dışarı doğru içindeki taneleri fırlatıyor kapatınca daha çok tane atıyor içinden. Daha bir sene bile olmadı bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum

18 Eylül 2024 10:29 (Şikayetten 15 saat sonra)

21 Eylül 2024 02:09

Evet iletişim kurdunuz gün tarih verip şu saatte gelecek dediniz ancak belirttiğiniz tarih ve saatte yetkili servis göndermediniz.

21 Eylül 2024 13:17

Kadir
Kadir

Gamze Hanım hangi iç haznesi bahsettiğiniz yer? Aynı sıkıntı bizim süpürgemizde de var.

Selçuk

Aynı sorun bende de vardı. Kırıntılar geri dökülüyordu ve çekim gücü azalmisti. Çözümü basit. Pisliği boşaltmak için hazneden filtre yi çıkarın. Filtrenin alt tarafında dibinde siyah kısımda kilit işareti var. Açık ve kapalı yön gösteriyor. Açık yön tarafına doğru çevirdiğinizde filtrenin en iç kısmına ulaşacaksınız. Beyaz kısmına yani. Orayı temizleyin ilk gün ki haline geri donuyor. Umarım yardımcı olabilmişim dir

Ece
Ece

Merhaba aynı sorun bende de var. Ic hazne dediğiniz yer neresi acaba?

Selçuk

Seher sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Unlimited 7 Dikey Süpürgede İlk Kullanımda Şarj Problemi Ve Hayal Kırıklığı

Seher
19 Temmuz 2025 15:19