Bosch Unlimited 7 Dikey Süpürge Çalışmıyor

Elif
16 Ağustos 2023 12:42

Bosch unlimited 7 serisinin turbo başlığı ve ışığı bozuldu. Turbo su dönmeyince haliyle süpürme işlemi de olmuyor. Daha alalı 3 ay oldu. Garantisi de devam ediyor. Tek kuruş vermeden sorunumun hemen çözülmesini istiyorum o kadar para verdim. Sorunumun giderilmesini istiyorum.

23 Kasım 2023 13:32

Bosch unlimited 7 şarjlı süpürgenin başlığı çalışmıyor. Sarja koyduğumda hemen dolum yapmıyor bir yarım saat sonra dolmaya basliyor. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım ve urunu teslim ettim yapıldı denilip geri gönderildi bu defa da turbo başlık çok çok fazla ses çıkarıp oradan yanık kokusu gelmeye başladı başlık o kadar kötü ve ucuz ki boruya bağlanan parçası sürekli çıkıyor başlık çıkıyor asla koltuk altlarını süpüremiyorum ucu elimde kalıyor motorun da mi arıza var başlıkta mi arıza var Bosch bayisi yaptık deyip geri gönderiyor birkaç ay sonra aynı yerden aynı sorunla uğraşıyorum o kadar parama yazık gerçekten rahat etmek için aldım ama resmen eziyet çekiyorum. Bu defa kesinlikle parça değişimini kabul etmiyorum ya yeni bir süpürge ya da süpürgenin bütün parçaları incelensin istiyorum. Bence tamamen bana başından beri sorunlu ürün satılmış başka bir açıklaması olamaz yani bu eziyetin...

16 Ağustos 2023 14:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Büşra
22 Haziran 2025 13:26
bosch-xxl-dikey-supurgede-sarj-ve-temizlik-performansi-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Bosch Kategorileri