Ahmet sonuçtan çok memnun

01 Nisan 2024 13:25

04.11.2023 tarihinde Media Markt'dan satın almış olduğum Bosch Ultima 7 (BBS712A) 2 Bataryalı model. Üründen gayet memnunum ondan yana hiçbir sıkıntı yok. Şarj süresi, çekim gücü performansı gayet iyi. Bugün sabah temizlik yapıldığı esnada resimlerini yüklemiş olduğum parça kırıldı. Fazla mı bastırdım acaba dedim. Hatanın kendimde olduğunu düşündüm servisi aradım. Kırılan parçayı satın almak için ancak servis tarafıma komple borunun değişeceği bilgisini verdi. Konu ile alakalı olarak kendi hatam olsa dahi ki öylede görünmüyor internet üzerinden baktığım kadarıyla bu parçanın sorununu yaşayan insanlar var. Ben kırılan plastik küçük bir akşam için neden boru satın alayım. Bosch Türkiye yetkililerinin sorunu çözeceğine eminim iyi günler.

01 Nisan 2024 13:49 (Şikayetten 23 dakika sonra)

01 Nisan 2024 13:55

Merhaba tarafımla iletişime. Geçmenizi bekliyorum iyi günler

03 Nisan 2024 16:57

Bosch genel merkezine ve yetkili servise ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm Bosch ailesine iyi çalışmalar.

Ahmet sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 11:18
"İlginiz ve mağduriyetimi gidermiş olmanızdan dolayı teşekkür ederim."
Gamze sonuçtan memnun

Gamze
07 Aralık 2023 15:24
"Gereken işlemlerin yapıldığı için ve hassasiyetle geri dönüş sağlandığı için teşekkürler 😊"
Bosch Marka Şarjlı Süpürgedeki Kırılan Plastik Parça
Bosch Marka Şarjlı Süpürgedeki Kırılan Plastik Parça