Erdi sonuçtan çok memnun

Bosch Süpürgemin Ses Sorunu Ve Firma İlgisizliği

23 Ekim 2024 13:50

Bosch marka Ultimate 7 dikey süpürgemden, videoda görüldüğü üzere, ses gelmektedir. Garanti kapsamında olan cihazımın değişimi yapılması gerekirken firma tarafından bu ses normal denilmiştir. Sessiz ve kolay kullanımı olduğunu düşünerek aldığımız süpürgemiz, eski süpürgelerimizi ses bakımından aratmaktadır. Firmanın bahse konu arıza ile ilgili herhangi bir müşteri memnuniyeti sağlamamış olması, Bosch markasına olan güvenimizi sarsmıştır. Yetkililerden çözüm bekliyorum.

23 Ekim 2024 13:56 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Uğur
Uğur

Merhaba. Şikayetiniz hakkında herhangi bir sonuç alabildiniz mi çözüm ürettiler mi acaba aynı problemi ben de yaşıyorum

Erdi

Merhaba, Süpürgenin 2 ayrı üretim bandından çıktığı kanısına varıldı yani süpürgenin borularını üreten firma değişmiş ve yeni üretilen borular ses yapmakta 5-6 tane yedek boru getirdiler yanlarında ve ses yapmayan ile değiştirdiler sağ olsunlar şu an bir problem kalmadı

Alper
Alper

Aynı sorun bizde de var ama ne hikmetse servis bunun normal olduğunu söylüyor diğer başka süpürgeleri denediğimde ses yapmıyor dememe rağmen siz bunu sabit tutuyorsunuz yok bilmem ne anladıklarından konuşmuyorlar zaten Media Markt'tan almıştım Media Markt'tekini denedim ses yapmadı diyorum başka süpürgeleri denedim ses yapmadı diyorum hala bana ısrarla süpürgenizi sorun yok diyor bir türlü değişime gitmiyorlar ürettiğin malın arkasında duramayacaksan üretmeyeceksin kardeşim böyle süpürgeleri

Erdi

Kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu. Süpürgenin 2 ayrı üretim bandından çıktığı kanısına varıldı yani süpürgenin borularını üreten firma değişmiş ve yeni üretilen borular ses yapmakta 5-6 tane yedek boru getirdiler yanlarında ve ses yapmayan ile değiştirdiler sağ olsunlar şu an bir problem kalmadı

Bosch Süpürgemin Boru Bağlantı Mekanizması Garantiye Rağmen Kırıldı

Songül