Esra sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 16:50
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Gelen servis görevlisinin işinin ehli olması çok iyi. Teşekkürler”

Bosch Serie 6 Elektrik süpürgesi yeni olduğu halde kısa sürede kırmızı ışık uyarısı ile düşük Moda geçiyor. Filtre temizliği yapmak gerekir diye onu da yaptık. Ancak filtreleri temiz olduğu halde aynı sıkıntı devam ediyor. Bu seride üretim hatası olduğunu öğrendim.
Bosch markası ürünlerini 1993 yılından beri kullanırım ütü, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, saç kurutma, Auto Cook Pro... Bundan önceki iki süpürgem de Bosch... Ama bu ürün, maalesef... Ayıplı malın başka seri bir süpürge ile değiştirilmesini mümkün değilse paramın yasal faizi ile iadesini talep ediyorum.
Böyle bir üretim hatası sonunda bu ürünlerin toplanmaması Bosch a yakışmadı!

08 Ekim 2024 19:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

19 Ekim 2024 12:50

Gelen servis görevlisinin işinin ehli olması çok iyi. Teşekkürler

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmadan Yüksek Temizlik Ücreti Ve Ayak Kırılması Mağduriyeti

Hakan
02 Haziran 2025 08:20
Erencan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kurutma Makinesinde Bitmeyen Ses Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Erencan
19 Haziran 2025 16:32

Kardelen
15 Mart 2024 18:43
Bosch Kurutma Makinesi Çalışmayan Bozuk Ürün
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi Sürekli Bakım Gerektiriyor Ve Hata Veriyor

Duygu
15 Kasım 2024 17:16
Semih sonuçtan memnun

Semih
23 Aralık 2024 21:17
"Süreçteki gecikmeyi, problem çözme ve yönetme sürecini bu markaya hala hiç yakıştıramasam da sonuçtan memnunum, değişimim yapılıp kurutma makinem tarafıma ulaştı, umarım Bosch öğrenilmiş dersler hanesine böyle konuları yazar ve gelecekte olmaması için gerekli gelişimi sağlar. Teşekkürler..."
Bosch Kategorileri