Sibel sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 12:34

Makinemi alalı 1,5 yıl oldu. E 31 hatası veriyor ilk arızadan beri. Yetkili servis geldi tabanına su aldığını söyledi bez rica etti sildi kapattı gitti. 3-4 ay sonra yine aynı arıza serviste çarşamba cumartesi bölgede. Bayram önü gelen makine bayramdan sonra yapıldı (! ) 1 ay olmadan yine aynı arıza! Servis geldi 1 mayıstan sonraki bölgeye ilk çalışma günlerini bekledik yine evde ikiz bebeklerle. Vida sıktı olmaz bir daha diye gitti. İlk yıkamada yine aynı arıza. Makineyi aldılar götürdüler yine 1 hafta sonra gelen servis. Şimdi de diyor konsinye (ikame) makine veremeyiz. 0 değişim makine talebime de olumsuz dönüş alıyorum. Makineye lehim yapılacakmış ne alaka açıklama yok. Kabul etmiyorum en iyisi diye bir çok şeyden tasarruf edip bu makineyi aldık. Bosch bana garantisi bitince karşılaşabileceğim olumsuzlukların faturasını kesemezsin.

09 Mayıs 2024 13:12 (Şikayetten 37 dakika sonra)

11 Mayıs 2024 12:55

Bosch dan geri dönüş olumsuzdu değiştiremeyeceklerini söylediler Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum hakkımı öyle arayacağım. Üstüne bugün biraz önce teslim edildi çizik içinde makinemiz servis yine kabul etmedi tabi olanları. Neyse ki atölyeye gitmeden önce video çekmiştim makineyi arızası için.

02 Haziran 2024 10:21
Bosch Servisten Beri Gelmeyen Yeni Makinemi Değiştirmiyor

Çizik gelen parçaları firma değiştirdi. Yapılan işlemlerle ilgili bilgi fişi bırakmadı. Arayıp istediğimde önce WhatsApp'tan göndereceklerini söylediler sonra eve gelip makinenin fotoğrafını alacaklarını belirttiler. Cumartesi ve çarşamba evde servis bekledik. O gün geleceklerini söylediler çünkü gelmediler. Perşembe günü 1 saat içinde eşimi arayıp gelmişler ama ben evde yoktum. Tüketici Hakem Heyeti'ne vermek üzere yağlan değişimi belgelendirmek istiyorum. Belgemi ulaştırmıyorlar.

Ayşegül

Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunları Yaşıyorum

Asels
25 Haziran 2025 17:24
Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Sorunları Yaşıyorum
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Bulaşık Makinesi Sürekli E15 Hatası Ve Çözüm Sorunu

31 Aralık 2024 12:39