Bosch Servisinde Garanti Kapsamı Sorunu

Bosch Servisinde Garanti Kapsamı Sorunu
02 Kasım 2024 12:22

Bosch marka ankastre ocağın gözleri aldıktan 3-4 ay sonra ateşliyordu fakat alevlenmiyordu. Bir süre çakmak ve kibritle idare ettik. Garantisi bitmeden servise başvurdum, bu parçaların garanti dışında olduğu söylendi. Ben de bazı beyaz eşyalarım Arçelik marka olduğu için onun servisini aradım. Ocak gözleri (bek diyorlarmış) arızalı, garantili bir ürünün bu gözleri garanti kapsamında değişiyor musunuz diye sordum. 'Ateşliyor, yanmıyor mu?' dedi. 'Evet,' dedim, 'değiştiririz,' dedi. Ama her ne hikmetse Bosch bunu garanti kapsamına almıyor. 'Yenisi para ile alacaksınız,' denildi, 'ücrette yardımcı oluruz,' denildi. 2600 TL'den 2000 TL'ye düştüler. Hadi aldım, ben 3-4 ay sonra yine arızalanacak, deforme olacak, şaka gibi. Her 3-4 ayda bir 2000 TL verip ocak gözü alacağım. İnternette aynı gözler 250-300 TL ama ocak yeni olduğu için henüz buna uyumlu yok. Artık bir süre bekleyeceğiz. Bunu buradan yazma sebebim Bosch servisinden bir beklentim yok, ikinci defa bir ürün verdim. Çözemediler, arızalı olmayan bir ürünümü de arızalı diye 5 bin TL parça değişecek denildi ama YouTube'dan resetleme videosu izledim, resetlendi, şimdi çalışıyor. Demem o ki Bosch servisi kötü, bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim bir marka.

02 Kasım 2024 13:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

04 Kasım 2024 11:28

Mesajımda da yazdığım gibi Bosch servisim çözeceğine inanmıyordum çözemediler de zaten 2000 TL karşılığında garanti olan ürünümün parçasını değişmek istiyorlar. Bu parçanın yine 3-4 ay sonra aynı şekilde olmayacağının da bir garantisi yok niye vereyimki o kadar para. Neyse inşallah insanlar bunu okur ve Bosch marka beyazeşya ürünlerinden uzak durular. Bu arada garanti uzatması yapacaktım ama vazgeçtim uzatsam da zaten bir şeyi çözemiyorlar.

Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medine
31 Ağustos 2024 13:47
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Çisem
29 Temmuz 2024 12:21

Gözde
07 Mayıs 2024 19:03
Bosch Marka Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ocak Garantisi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

07 Şubat 2025 12:52
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Ocakta Sıvı Sızıntısı Ve Servis İlgisizliği Mağduriyeti

Durmuş