Berkay
19 Eylül 2024 20:34

Bosch bulaşık makinemin su çekme aparatının oradan ara ara su sızdığı gerekçesiyle servis çağırdık. Servis gelirse garanti kapsamında olmayan kullanıcı hatası kaynaklı bir şey olursa servis ücreti alınacağı müşteri hizmetleri tarafından bana bildirildi. Ben de aparattan su sızdığına dair videom olduğu ve suyun oradan sızdığı bariz olduğu için kabul ettim. Ben evde yokken servis geldi. Servis zaten gelmeden 10 dakika önce falan arıyor, güzergah bu, daha sonra gelemeyiz diyor. Madem güzergahınız belli, neden erkenden haber vermediniz kısmı ayrı. Servis geldikten sonra eşim durumu izah edip videoyu göstermiş. Servis önce kurulumu yapan arkadaşın iyi sıkmadığını söylemiş, sonra yok ondan değil demiş. Parçadan olsa sürekli sızar, bu çeşmeden sızıyor demiş. Makineyi çalıştırmış, su sızmıyor deyip gitmiş ve servis ücretini almış. Müşteri hizmetlerini geri aradım, durumu anlattım, sıkıntının makineye su çekme aparatından olduğunu, elimde video olduğunu, atabileceğimi söyledim. Ancak tekrar servis gönderelim, tekrar bakıp boşa bir tur daha para verin önerisiyle karşılaştım. Bir tesisatçıya videoyu gösterdim. Bosch'a ait makineye su çeken aparattan kaynaklandığını ve bunun sebebinin gece su basıncının artması olduğunu söyledi. Ya parçayı düzgün sıkmamışlardır ya da aşınmış olabilir o parça dedi. Görselde de su sızan yeri görebilirsiniz. Bosch servisine yakıştıramadım ve çözüm odaklı olmadıkları için memnun kalmadım.

20 Eylül 2024 09:32 (Şikayetten 12 saat sonra)

Şükrü
02 Ekim 2024 16:19
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
15 Mart 2024 12:02

Adem
31 Ocak 2024 11:23
Bosch Tekrarlayan Bulaşık Makinesi Arızası
Bosch Tekrarlayan Bulaşık Makinesi Arızası
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
15 Haziran 2024 15:40