Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi Yıkamama Sorunu

01 Mayıs 2024 11:28

Bosch i dos serie 6 çamaşır makinemi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ama temiz yıkamıyor lekeler çıkmıyor. En basit ter kokusunu bile çıkarmıyor. Çoraplar temizlenmiyor pis kokuyor. İyi marka temiz yıkıyor diye aldık ama çok pişman olduk. Bosch pişmanlıktır!

04 Mayıs 2024 17:30

Bosch serie 6 çamaşır makinem kıyafetlerimi temiz yıkamıyor. En basit ter kokusunu çıkarmıyor. Teknik ekip iki kez geldi ikisinde de çözüm bulamadı. Son gelen ekipte bizim iznimiz olmadan iç çamaşırlarımız da dahil resimlerini çekti. KVKK nedir bilmiyorlar bile. Makinemizin sorunu ile ilgilenmek yerine bizi suçlama derdinde. Makinemizin temiz yıkamama sorunu hala çözülmedi. İşini bilen kişileri yollayın. Ya sorunumuzu acil çözün ya da ücretimizi iade edin. Yoksa Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim.

01 Mayıs 2024 13:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en K. sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

04 Mayıs 2024 13:29

Gelen personelinizin üslubuna dikkat ettirmenizi öneriyorum. Bizi tahrik edici ve aşağılayıcı konuşamaz. Ayrıca hiçbir çözüm de üretmedi. Bakmadan gitti. KVKK ne olduğundan bile habersiz. Sorunumuz hala çözülmedi. Yine pişman ettiniz. Tüketici Mahkemesinde görüşmek üzere.

04 Mayıs 2024 17:19

Sorunum çözülmedi. Bakmaya gelen ekip makineyle ilgilenmek yerine izinsiz bir şekilde iç çamaşırlarımız dahil kıyafetlerimizin resmini çekti. Sorunu anlatmamıza rağmen üslupsuz bir şekilde konuştu. Adeta biz suçluymuşuz yıkamayı bilmiyormuşuz gibi tabirlerde bulundu. İzin almadan resim çektiğini KVKK olduğunu söyledik daha KVKK nedir bilmiyor. Bizi suçlamaya devam ediyor. Makineyle ilgilenmedi basit bir ter kokusunu bile çıkaramadığını söyledik yıkama dahi yapmadı. Bizi suçlayıcı konuştu. Bir kez daha Bosch markasının ürünlerinin arkasında durmadığını öğrendim. Kurumsal bir firmaya bu yakışmıyor ya sorunumuza çözüm bulunsun ya da Tüketici Mahkemesi'ne delillerimizle beraber başvuruda bulunacağız

Emre

Aynı sorun bizde de var, ter kokuları kalıyor, i dos özelliğine rağmen elimle deterjan döküyorum makine su alırken ama bana mısın demiyor. Yok yani koku devam. Makineyi alalı bizim de 2 ay oldu ama yok çok kötü. Siz çözüm bulabildiniz mi

Şeyma
08 Eylül 2023 13:13
Bosch Kurutmalı Çamaşır Makinem Temiz Yıkamıyor
Mürüvvet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Memnuniyetsizlik

Mürüvvet