07 Eylül 2024 13:13

Bosch markasına ait çamaşır makinem çamaşırlarımızda siyah yağ lekesi şeklinde lekeler bırakıyor ve bu lekeler tekrar yıkandığında çıkmıyor, işlenmiş leke olarak kalıyor. Yeni evliyiz ve neredeyse tüm beyaz çamaşırlarımız, havlularımız bu şekilde. Temmuz ayında yetkili servis evimize geldiğinde ters bir üslupla yaklaşarak makineyi atölyeye götürdüler. Makine geri geldi fakat problem hâlâ devam etmekte. Maalesef ki teknik servis problemin çözümünü zorlaştırıyor. Makineyi götürürken 'Tekrar aynı problemi yaşarsanız yardımcı olamayız' demişlerdi. Artık çamaşır yıkamaktan korkar oldum. Makinemizin değişimini rica ediyorum. Tekrar servis kaydı açtık fakat çok yardımcı olacaklarını düşünmüyorum. Bu denli büyük bir markanın ürünlerinin arkasında durmasını ve müşterilerine yaklaşımlarının daha ılımlı olmasını beklerdim. Umarım en kısa sürede bu sorun çözülmüş olur, yoksa marka adına hiç yakışmayan bir davranış olacak.

07 Eylül 2024 14:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

17 Eylül 2024 18:54

Bir önceki şikayetimde belirtmiştim Bosch markasına ait çamaşır makinesinde yaşadığımız problemi şikayetten sonra geri dönüş sağlandı temmuz ayında atölyeye alınan makinemizin tenezzül edilip de incelenmediğini öğrendik buna mı üzülelim yoksa mağduriyetimizin devam etmesine mi üzülelim söylenecek söz yok fakat resmen enayi yerine koyulmuşuz koskoca elektronik eşya markası makineyi şikayetimizden dolayı atölyeye alıyor fakat bir işlem yapılmadan tekrar geri gönderiyor ve bunu bize şikayetimiz devam ediyor diye aradığımızda söylüyorlar hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değil biz ısrarla değişim talep ederken onlar da ısrarla probleme çözüm odaklı yaklaşmıyorlar resmen deneme yanılma yönüyle kıyafetlerimizin toz bezi olmasına göz yumuyorlar söylenecek çok şey var kısacası yakışmıyor çok yazık

Zeren
Zeren

Merhaba aynı problemi yaşıyoruz problemin kaynağı belli oldu mu acaba

Melike
22 Ocak 2025 00:44