Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:06

Yazlık olarak kullandığımız eve aldığımız Bosch marka Buzdolabı 18.02.2023 tarihinde servis tarafından teslim ve montajı yapıldı. Evi kullanmaya başladığımız temmuz ayında dolabı da aktif kullanmaya başladık ve dondurucu kısmının lastiği aralık olduğunu fark ettik, buzlanma ve karlanma yapmaktaydı. Servis çağırdık ve 13.07.2023 tarihinde conta değişimi yaptılar, 2 gün dolabı kullanmadık. Daha sonra yine lastik açıldı ve sorun devam etti. Tekrar servise başvurduk, gelen servis dondurucu kapağını söktü ve menteşe kısmında ana gövde içeriye doğru göçük tespit etti. Çektiği fotoğraf ve videoları ana merkeze iletti. Değişim talebinde bulunuldu. Herhangi bir taşıma darbe ve boya atma yok. Kısacası ayıplı bir mal, Sorunumuz hala çözülmedi 3 aydır derin dondurucuyu kullanamıyoruz. Müşteri Hizmetleri 21.08.2023 tarihinde aradı ve artan maliyetlerden dolayı tamiri mümkün değil, ilk hafta tespit edemediniz ve 13500 TL civarında bir ücret ile değişim sağlayabileceklerini ilettiler. Gözle görülemeyen kısmında olan ana gövde yamukluğundan dolayı kapak conta atmaktadır ve Bosch merkezi bunu görmezden gelerek mağduriyetimizi devam ettirmektedir. Ücretsiz değişim talebimizi olumsuz diyerek geri çevirmektedirler. Çağrı Merkezi ve Servis ile çözemediğimiz sorunumuzu artık her merciye sırasıyla başvurarak çözmeye çalışacağız.

21 Ağustos 2023 15:19 (Şikayetten 13 dakika sonra)

12 Ocak 2024 17:04

Bosch gerçekten çok boş çıktı, hiç geri dönüş sağlanmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvurduk artık.

Bosch Markası Ve Servisi Mağduriyeti

21 Kasım 2023 12:51
bosch-bitmek-bilmeyen-buzdolabi-magduriyeti-8.pdf

Feyza
29 Ağustos 2024 14:59
Bosch Buzdolabı Sürekli Sorun Çıkarıyor!
Bosch Buzdolabı Sürekli Sorun Çıkarıyor!
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
28 Ağustos 2023 20:01