Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kurutma Makinesi 9 Kg

Bosch Kurutma Makinesi 9 Kg
06 Şubat 2024 14:51

Bosch kurutma makinesi dokuz kiloluk artık hiçbir elbisemizi kuru temizlemeye vermeden ve detaylı ütü yapmadan kullanamıyoruz. Aldığımız ilk günlerde çok nadir görülen kırışıklık olayı, son iki aydır on kurutma işleminin sekizinde görülüyor. Servis personeli gelip baktı, herhangi bir sorun tespit edemedi; ancak bu sorun neden oluyor bilmiyorum. Bilenler bana yardım etsin.

06 Şubat 2024 15:03 (Şikayetten 11 dakika sonra)

07 Şubat 2024 15:46

Bosch servisinden arkadaşlar geldi kırışık olan pijama takımları gömlek çarşaflar bunların etiketlerin resimlerini çektiler ve elbiseleri çektiler etiketlerde işte kurutma özelliği yoktur gibisinden simgeler var lakin evde elbiselerin %90 dokuzunda kurutma özelliği yok yazıyor Yataş Bambi DeFacto Koton ve bilindik markaların çok ürünleri elimizde mevcut bunların %90 dokuzunda dediğim gibi kurutma özelliği yok insanlar hangi elbiseleri kurutacaklar kurutma makinesinde bari bunu da söylesinler

07 Şubat 2024 15:47

Servis personeli gelip ürün etiketlerini ve ürünlerin resimlerini çekti kırışık olanların boş yine dalga geçer gibi kendi makinesinin kusurunu aramak yerine elbiselerin kusurlarını aramayı tercih etti Bosch beklenen bir performans

07 Şubat 2024 15:49

Daha önce de çamaşır makinesi Tüketici Hakem Heyeti kararı ile birebir değiştirmişlerdi boschkendini Ultra lüks Ultra kaliteli mallar yaptığını sanıyor ama boştan üç adet beyaz eşya aldım ikisi çamaşır birisi kurutma makinesi çamaşır makinesinin ikisi de bozuk çıktı kurutma makinesi de bozuk ama onu da nasıl kanıtlayacağız bakalım

08 Şubat 2024 10:23

Bosch çağrı merkezi nihai karar olarak kullanım hatasına karar vermiş ürün etiketlerinin üzerinde belirtilen yıkama özelliğinde kullanmadığımı düşünüyorlar lakin kurutma özelliği olan yüksek derecede kurutma özelliği olan elbiseler dahi kırışıyor ama bununla ilgili yorum yapamıyorlar etiketlerin iki tanesinde kurutma özelliği olmadığı için kullanım hatası olarak sonuçlanmış alkışlıyorum Bosch seni

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
11 Ocak 2025 15:28

Bosch Serie 4 Kurutma Makinesi Kıyafet Çekme Sorunu

27 Nisan 2024 01:22
Melike sonuçtan memnun

Bosch Kurutma Makinesi Nem Sorunu

Melike
09 Nisan 2025 18:47

Bosch Kurutma Makinesi Kıyafetlerde Küçülme Sorunu!

Gizem
29 Mart 2024 13:18
Seher sonuçtan çok memnun

Seher
26 Mart 2024 23:00
"Çağrı merkezi müşteri temsilcisi aracılığı ile sorunum çözüldü, şikayet ve talebim dikkate alınarak makinem değiştirildi, şu an yeni kurutma makinemden çok memnunum, teşekkür ediyorum."

Bosch Kategorileri