Bosch Fırının Altından Leke Çıkmıyor

Halime
23 Şubat 2024 02:05

Bosch marka ankastre fırın aldım, yaklaşık 4-5 ay oldu. Kullanmaya başladığımdan beri, fırının alt kısmında oluşan ve kireç gibi görünen lekeleri ne yaptıysam çıkaramıyorum ve bu durum kötü bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca, alt kısmı geç pişiriyor. Genel şikayet durumlarına baktığımda, bu konuyla ilgili şikayetleri olan başka kullanıcılar da var. Güvenilir bir marka olduğu için tercih ettiğim bu ürünün bu tür sorunları olması ve firmanın bu sorunlara doğru düzgün ilgilenmemesi ya da düzgün bir ürün üretmemesi beni hayal kırıklığına uğratıyor. Annemin evinde farklı bir markanın fırınını kullanıyoruz ve temizliğinde hiçbir sıkıntı, leke ya da sorunla karşılaşmıyoruz. İlk günkü gibi temiz kalıyor. Yeni aldığım bu üründe ise bu sorunlar neden yaşanıyor, anlamıyorum.

23 Şubat 2024 10:40 (Şikayetten 8 saat sonra)

Gizem
Gizem

Merhaba lekelere bir çözüm bulabildiniz mi acaba

Elif
01 Ocak 2024 16:51